Здравейте колеги,стават ли джантите 16 цола от новата Гранд Витара 2006 г. за старата Гранд Витара 2001г.Централният отвор при старата е по-голям, това причина ли е да не паснат.Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за джанти за Гранд Витара
Свий
X
-
От: Въпрос за джанти за Гранд Витара
Първоначално публикуван от galopper Преглед на мнениеЗдравейте колеги,стават ли джантите 16 цола от новата Гранд Витара 2006 г. за старата Гранд Витара 2001г.Централният отвор при старата е по-голям, това причина ли е да не паснат.Благодаря предварително!0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
-
1. Витара от 1988-1998г, както следва междуболтово разстояние 5х139,7/ централен отвор 108мм, стандартно 15цола джанта.
2. Гранд витара от 1998-2005г, както следва междуболтово разстояние 5х139,7/ централен отвор 108мм, стандартно 16 цола джанта.
3. Гранд витара от 2005-до сега, както следва междуболтово разстояние 5х114,3/ централен отвор 60мм, стандартно 16 цола на къса база, 17 цола на дълга база.
Успех
Коментар
-
Джанти от витара 97г 6.5j 16ки пак нестават на гранд витара след 2001г. това съм го изпитал на собстрен гръб.Продадох такива на колега и упряха в спирачния апарат.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнениеМммда както и 15-ки не стават за гранд витараSUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Поради всички тези несъвпадения, съм казвал на много хора да се интересуват от другите параметри на джантите, ако не са наясно-да се допитват, защото после ми звънят да се молят да им смъкна от цената на моите джанти, тъй като са се набутали вече от многознаещи джамбази или поради собствената си глупост и незнание, успех
Коментар
-
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеПоради всички тези несъвпадения, съм казвал на много хора да се интересуват от другите параметри на джантите, ако не са наясно-да се допитват, защото после ми звънят да се молят да им смъкна от цената на моите джанти, тъй като са се набутали вече от многознаещи джамбази или поради собствената си глупост и незнание, успехSUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнениеДа ти кажа прав си,аз взех 15-ски с гуми почти без пари,обаче за съфсем малко ми упират в супорта,и сега мисля с фланци да ги слагам.А параметрите на джантите са,j7 et-12,5x139,7x15.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнениеМммда както и 15-ки не стават за гранд витара0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнениеДжантите са сгуми general grabber м/т с доста граифер и размер 30/9.5/15. А за комплекта дадох малко над сумата която си посочил.
Коментар
-
Да питам и аз, имам Гранд Витара 2002 дизел. Искам да си взема железни джанти за зимата. Изтеглих параметри235/60 R16 7" 16" 5бр. 139.7мм 110мм. Такива ли са за модела? Прикачени файлове
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар