Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за гуми на Витара къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за гуми на Витара къса база

Здравейте четох много по форумите но още не мога да си избера гума,това е моята витара Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140215_133512.jpg
Прегледи:1
Размер:189.9 КБ
ID:6045534
    в момента е с Fedima extreme но нямат никакъв грайфер и не мога да намеря ценоразпис ,попаднал съм за малатеста кобра защото са със същата шарка искам и тракторки но то и сега тракат каретата а с тях не ми се мисли, какво ще ми предложите ? кара се 80% off и 20% on размера който искам да сложа са 205 на 75 или на 80 ето и малко снимки горе долу на какъв терен я карам Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140215_121822.jpg
Прегледи:2
Размер:225.1 КБ
ID:6045535Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140215_133520.jpg
Размер:144.5 КБ
ID:6045536Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140215_135300.jpg
Размер:71.7 КБ
ID:6045537Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140215_135751.jpg
Размер:149.6 КБ
ID:6045538
    а и да кажа че мога да дам 600лв мах за нови гуми не повече

Ако тук не е темата моля да се премести от модератор благодаря предварително
    Витара не e просто кола,тя е една мечта !

От: Помощ за гуми на Витара къса база

За твоя терен и конкуренция -Самоковска си за 7.50/16 - тракторка.
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Знам че тракторката е най-доброто решение но на тези джанти ще стане ли ? и няма ли много да се чупи а ако сложа тракторки какво да направя за да нямам проблеми с предният мост гледам че слагат такъв от уаз но за сега не искам да я правя

Коментар

При Методи, афто мивката на боклуджа, има мелатеста с размер 205/80/15 за по 148лв.Ама не са кобри ами нещо подобно.
        SUZUKI VITARA V6
        HONDA CBR 919RR
        MERCEDES ML
        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от naner Преглед на мнение
          Знам че тракторката е най-доброто решение но на тези джанти ще стане ли ? и няма ли много да се чупи а ако сложа тракторки какво да направя за да нямам проблеми с предният мост гледам че слагат такъв от уаз но за сега не искам да я правя

Твърдо нье Джантата ти е 15" ,най добрия размер за тези джанти и тази джипка и тези пари е 195 Р 15 инса (шарка кайман) която се равнява на около 215/82/15 , височината и е около 71см а ширина 21,5 см ,пояснявам защото е регенерат ,като твоите кобри .Ето и от къде http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=177555
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

195/80R15 SPECIAL TRACK-165.00 това ли са гумите ? мисля че сега нямам възможност да ги взема но към юни ще взема един чифт благодаря за съвета да оставям ли темата за някои който имат същите проблеми или я заключете както вие прецените

Коментар

Мисля че си избрах 3 вида гуми 1/malatesta kobra 2/malatesta kobra trac 3/insa turbo special track кой от тях ще ми препоръчате и 3 та вида ги има в размер 195/80/15 и мисля че всички излизат около 650 лв

Коментар

При 80% офф , не са ли малки тези гуми.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

еми с 15 ски джанти съм нямам други по добре ли е да слагам 16 ски ? аз искам да правя лифт след това или преди това да слагам гуми ?

Коментар

Кобрата е по ниска от спешъл трака с около 3/4 см ,нищо че са същия размер . На 16'' може да сложиш 205 /Р/16 74/см. ,ако джантата е нулева се побират ако е с отрицателен оффсет ще режеш калници или боди лифт

Коментар

Тук някъде бях чел че колега продава каймани за 600лв на едно излизане пак 195Р15 ако имаш интерес пиши ще се разговя за телефона.И по въпроса с лифта да по добре дигни витарката и после мисли за гуми.
                      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Ето и видео

Коментар

Първоначално публикуван от naner Преглед на мнение
                          еми с 15 ски джанти съм нямам други по добре ли е да слагам 16 ски ? аз искам да правя лифт след това или преди това да слагам гуми ?
                          Първо я вдигни и после гумите . Оптималния размер за разходки е 235/75/15. И си вземи по сериозно въже за дърпане че, с това ще береш ядове някой ден.
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Първо я вдигни и после гумите . Оптималния размер за разходки е 235/75/15. И си вземи по сериозно въже за дърпане че, с това ще береш ядове някой ден.

Според мен този размер не си заслужава ама ич ,няма да обяснявам защо , но ако държиш на тази височина по добре 205/Р/16

Коментар

Не не не държа на нищо само искам гума която да изкарва в кал но през лятото и на сухо да държи щя и дигна витарата отзад амове от омега(само да ми кажете седан или от комби трябва да са) и пружини от варбург отпред само подложки ли се слагат кое най разумно ? искам да попитам след това карето ще замине ли ? как да се предотврати това ако изобщо може не искам след като се дигне и се сложат 15 ски или 16 ски да е през половин година на ремонт малко много искам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X