Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРУЖИНИ - тунинг задни за Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПРУЖИНИ - тунинг задни за Гранд Витара

Нямах време напоследък ,а и не съм гледал отдолу как са нещата.Щом всички сте доволни,а и Иван казва че на черно не е имал проблеми,значи май аз имам такива.Отзад съм с амове монро,но маслени.Ако са изпуснали,нещата и поведението на джипа се обясняват.Ще инспектирам и пак ще пиша.Иване,скоро ще се чуем за монтажа на автоматични хъбове,нали ми пазиш касетата на дифа?!

Коментар

На някой намират ли му се такива излишни пружини?
      Когато се поръчваха нямах възможност, но сега ми се ще да ги пробвам. Вартбурговите са меки определено.
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Тези пружини дали става и за витара 97г H20A V6 дълга база че.... тия от варца ми идват малко меки като я натоваря с въдичарските историй и автобокса.... а не ми се ще да слагам подложки под пружините.Благодаря.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
          Тези пружини дали става и за витара 97г H20A V6 дълга база че.... тия от варца ми идват малко меки като я натоваря с въдичарските историй и автобокса.... а не ми се ще да слагам подложки под пружините.Благодаря.
          Стават! Аз на такава ги тествах и ги карам и до момента. Нямам никакви забележки. Не са слегнали или омекнали изобщо.
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Ако има поръчка за нови бих искал да се включа за 2бр.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
              На някой намират ли му се такива излишни пружини?
              Когато се поръчваха нямах възможност, но сега ми се ще да ги пробвам. Вартбурговите са меки определено.
              Задни самарови са по твърди от варбурговите

Коментар

Пробвай да ги сложиш на Гранд Витара, Стояне, ако искаш да мислим някакви преходници за самарови, има едни гумени подложки, с които трябва да паснат от долната страна .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Малко далеч от темата но както казваш за тия гумените подложки бях сложил под вареловите пружините такива и нестава при по динамично каране в горски условия сплескват се и се изчекват после пробвах да ги сложа в горната страна където е бъмба и пак същата история.. незнам от какво бяха тия подложки просто ги намерих в някъв склад за руски чуруци по 2/3лв бройката някъде към 4/5см високи бяха... но при мен нещата не се получиха.Но има време за пружините първо да видя какво ще стане с лулите..... ми.

Коментар

С 4-5 санта е нормално да стане така, аз имам предвид стандартен размер около 2см колкото да обере несъответствието. И аз от магазин за руски части ги взех, пасваха перфектно на самаровите пружини, а вътрешния диаметър пасна на долната чашка на негранд витара.
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

ДА БЕ ДА ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ ВЯРНО.Аз съм слагал един път преди години самарови пружини един месец и си върнах вареловите.
                      878177589

Коментар

Пак малко встани от темата... ама нали съм си прост гумаджия... какво ще стане ако се вплетат самаровите и вареловите пружини...Питам защото самарови мога да взема за 15/20лв.Та да знам да си правя ли експерименти или по добре да си купя
                        бира

Коментар

Ще останеш без окачване реално. А с повече упорство ще ги счупиш.
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

миналата седмица ми паднаха едни от мерцедес 190 дизел...Предни...колкото вареловите са ,но са по твърди....Давам ги го като идея...Аз ги пробвах и отзад и отпред на къса витарка...отзад бяха супер...Отпред много се изтумбват и опират в тръбата с бъмп стопа...И тук е мястото да попитам някой има ли предни от гранд витара за продаване ,че вече пробвах всичко за отпред и още не съм доволен...
                            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X