Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРУЖИНИ - тунинг задни за Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПРУЖИНИ - тунинг задни за Гранд Витара

От Бургас ти изпратих 150 лева на посочения адрес. Моят телефон е 0889 633 800, моля те пиши в темата след като ги получиш, както и кога очакваш да изпълнят поръчката от завода.

Коментар

Ще направя списък на тези, който са ми изпратили пари и са заявили поръчка. Ще се опитам да допълвам списъка или ще го кача утре.
      1. Митко от Бургас - един комплект, 150 лв. пратени по Еконт.
      2. Галин Тотев от София - един комплект, 150 лв. дадени в брой.
      3. Ивайло V6 от София - един комплект, 150 лв. дадени в брой.
      4. Иван Попов от София - два комплекта, 300 лв. кеш.
      5. Симеон Цинцов от Самоков - два комплекта, 300 лв. кеш.
      6. Дончо от Казанлък - два комплекта, 300 лв. кеш.
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Колеги гледам ,че разсъждавате за пружини и то не само задни .. Та аз преди 5 или 6 години си направих предни в същия завод , пружините са изчислявани и смятани съвместно с главния инженер на завода...
        Пружините станаха уникални ,надявам се да пазят чертежите още --- та и за тях има уникално решение...

За радост на всички ,аз си пазя тия пружини от който съм изключително доволен --- при интерес мога да ги продам на желаещ за 150лв, тогава толкова ми ги направихаа....

Който си спомня моита витара знае как изглеждаше

Поздрави и успех в лифтингите ,,, за мен витарите нямат таина
        boko
        Jeeep---KIA
        https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Да допълня списъка с последните за поръчката:
          7. Пламен Пенев - превод Еконт 150 лв.
          8. Адриан Атанасов - превод Еконт 150 лв.

Коментар

Пружините са готови . Днес трябва да дойдат при мен. Ще кача веднага един комплект на моята за тестове. Пращам ги и по Еконт. Искам да помоля Пламен Пенев да ми звънне , че на бележката с превода няма тел. .

Коментар

Получих новите пружини, все още не съм ги видял, защото преди два дена имах среща с един хирург и няколко мед.сестри в една стая с много лампи и все още съм на легло, затова пратих жената да ги вземе от офиса на Еконт. При първа възможност ще ги сложа, благодаря за коректността на колегата Иван Попов! Ако някой от вас вече ги е пробвал моля да сподели впечатленията си!

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
                Задните както и да е кърпим някък положението дай за предните да измислим нещо да изхвърлим подложките и от някъде за 2-3 дни (за мостра ми трябват )тръбни носачи ,обещаха да ми ги направят
                За предни пружини има една опция-предни от Марк 2 95г. 4WD.
                Нека силата да бъде с нас!
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

Понеже темата е за задни ... . Аз днес качих едни на дългата за проба. При монтажа след свалянето на вартбурговата с фланец 3 см. се наложи да се друсам на джантата за да влезе новата !!! Ще ги покарам и ще докладвам. Надявам се Българското да е истинско ! Благодарности на Дончо за ангажимента и съдействието. Успех на Всички.

Коментар

Днес монтирах новите пружини от Иван.Като първи впечатления много доволен!Колата изравни стойката ,стана по-стегната и някак по стабилна отзад.И най-важното вече не транкат пружините ,когато минавам през полегнали полицаи или неравности.С една дума -СУПЕР СА!

Коментар

Днес и аз монтирах моите, супер са! Жив и здрав да си Ванка! Качвам снимка на разликата стара и новаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:011.jpg
Прегледи:1
Размер:149.5 КБ
ID:5570881

Коментар

Първоначално публикуван от mitcoo Преглед на мнение
                        Днес и аз монтирах моите, супер са! Жив и здрав да си Ванка! Качвам снимка на разликата стара и нова[ATTACH=CONFIG]691159[/ATTACH]
                        Митко , тази старата дето си снимал не е оригиналната от Гранда. Сега с новите изравни ли се задницата ? Може да ти се наложи да вдигаш и предницата малко !

Коментар

Старата пружина е предна на Вартбург, а отпред съм с подложки. С новите пружини отзад стана малко по висока отколкото отпред, но на мен така ми харесва повече. Единствения проблем сега е, че по принцип задната дясна страна ми е по ниска от лявата с около два сантиметра "не знам защо" и сега като се вдигна още стана по дразнеща разликата визуално и трябва да мисля за някаква подложка 2 см за дясната пружина, ако имаш идея моля те сподели!

Коментар

Колеги,дайте си мнението за новите тунинг пружини моля ви!Мина време,а никой не казва нищо!Аз забелязвам един недостатък от поведението на пружините,който не ми харесва.Когато ги напънах на офроуд,при по-големи дупки или ями ,задницата на джипа удря на тях.Нещо което не ми се беше случвало отдавна,особено след повдигането.Когато мина през полегнал полицай с по-голяма скорост или когато колата е натоварена отзад ,почти винаги удря на пружините и това е много кофти.Мисля,че нямам проблеми с окачването или амовете.Колата си стои еднакво висока отпред и отзад.Все си мисля,че материала,от който са направени пружините не е като на турския кит.Не може да са толкова меки!Иначе от возията по равно съм доволен.Споделете моля имате ли подобни проблеми след смяната?

Коментар

Погледна ли дали има следи от удар навивка бъв навивка.
                              878177589

Коментар

При мен няма никакъв проблем. Карам ги доста , дори и на с-ето в Кърджали. Мога да кажа , че са една идея по твърди от турските , а от варговите няколко. Сигурен ли си , че ти чукат пружините ? На спящ полицай няма как да ги натовариш и да чукат , по вероятно е да ти чука от амовете или нещо друго . Същото е и на офф каране , ако не си с 5 човека.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X