Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Купих си Витара

Първоначално публикуван от Асен Христов Преглед на мнение
    ...Също така ако има някой от южните райони с фланци и няма нищо против да дойда да ги сложа на мойта за да видя кое,как,и има ли смисъл.
    Зарежи фланците, тоя филм много хора са го гледалихубави и нови струват около 200лева и нагоре, едни изнесени джанти са от 250лева нагоре, в зависимост, като не ти стига ЕТ-то, тогава мисли за фланци, пък и зависи какво си намислил, ако знаеш-сподели, успех

Коментар

Ами нищо не съм намислил засега,витарата е повдигната но не много успешно-задните пружини са май от нива и стържат при разни бабуни.Сега е с алуминиеви джанти които ме дразнят и искам да ги сменя или да ги изнеса.Имам и оригинални които са с доста голямо ЕТ,и те не ми харесват.Гумите са 205/75/15 а колата може да побере и малко по големи.Аз ако си намеря джанти няма да взимам фланци.
      Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Дай снимки на двата вида джанти и ЕТ-то им, ако е повдиганата достатъчно можеш и 33-ки да сложиш, но ще умалей мотора И както повечето в този форум знаят, колкото вдигаш нагоре, толкова и настрани, да няма после, притурила сай...джипката, успех

Коментар

Ще снимам и колата по добре и гумите и джантите и повдигането.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-02-05-268.jpg
Прегледи:2
Размер:90.2 КБ
ID:5566240Тези джанти са модела с голямата дупка и са +35 някъде.Някой колега може ли да ги обърне и каква е цената за 4-те.

Коментар

привет, за да не отварям тема , ще се включа с няколко въпроса, гледам, че темата се следи, и аз наскоро взех витара, 1998 гълга база фейслиф, въпросите са следните:
              1) когато съм завъртял гумите на колата , не мога да влюча задна, съединителя боксува(ако ги изправя няма проблем), това да ме притесява ли, предишния собственик твърди че мин година е сменял съединител, впрочем скоростите не влизат много леко(за модела характерно ли е ?)
              2) От Варна съм, а не знам един сносен сервиз където да закарам колата, да я гледат(в Доктор моторс са кожодери)
              3) При мен чека свети нонстоп, колата върви идеално , никакви признаци за проблем, това трябва ли да ме притеснява(колата се кара предимно на газ, предполагам че това го кара да свети )

Коментар

[ATTACH=CONFIG]685010[/ATTACH]Тези джанти са модела с голямата дупка и са +35 някъде.Някой колега може ли да ги обърне и каква е цената за 4-те.
                Разкарай и двата модела джанти, купи си един комплект като хората, сложи един грабер и карай целогодишно. Аз така бяха направил и нямах никакви проблеми За обръщане минимум 30лв/джанта и накрая като теглиш калема, ще си дал повече пари и резултата няма да е задоволителен. Спрял съм да давам акъли за каквото и да е в този форум, щото много философи, но после като ми звъннат да ми мънкат, яко порязвам, успех

Коментар

[ATTACH=CONFIG]685010[/ATTACH]Тези джанти са модела с голямата дупка и са +35 някъде.Някой колега може ли да ги обърне и каква е цената за 4-те.
                  Точно тези джанти са от Самурай и стават да се обърнат обратно за да станат минусови, без намесата на стругар ! Свали една задна обърни я обратно и я сложи отново. Ако ти харесва как се изнася ще трябва само да им смениш мястото на вентилите и да ги боядисаш. За отпред за да не опира в супорта може да сложиш и по един фланец от стар диск 0.8 мм.
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                    Точно тези джанти са от Самурай и стават да се обърнат обратно за да станат минусови, без намесата на стругар ! Свали една задна обърни я обратно и я сложи отново. Ако ти харесва как се изнася ще трябва само да им смениш мястото на вентилите и да ги боядисаш. За отпред за да не опира в супорта може да сложиш и по един фланец от стар диск 0.8 мм.
                    Ванката е прав за джантите, имах така обърнати самурайски, изнасят около -12ЕТ, фланец може и от стари барабани, че са по-дебели, но за мен това не е решение, но нека нещата се случват полека и да узряват, така сам ще достигнеш до окончателният избор, успех

Коментар

Забелязях че джантите има конус и от вътрешната страна и ги обърнах но отпред за малко опира.
                      Тая идея със стар диск ми харесва,ако някой има за изхвърляне ще го взема да пробвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X