Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бавна раздатка за самурай.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бавна раздатка за самурай.

Не, не си остават същите. Това не е витаровата конверсия.
    This kit provides a high range reduction of 12.2% and an awesome low range reduction of 83.6%.

Коментар

Първоначално публикуван от bobi8603 Преглед на мнение
      Не не съм ,но нали бързите си остават същите а те на 1000 кубиковите мотори не са подредени като хората
      Това не е Витара ... на Самурая се променят и бързите ! Щом не си карал с такава раздатка не подвеждай питащия !

П.п. Вико ме е изпреварил с отговора
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Оф тая тема стана....
        От това което знам е че трябва РК от1.3 мотор за интервенцията с бавното колело.Банджо малко по нагоре е написал че след промяната бързите стават 1.58/1
        а на хиляда кубиковата бързите са си 1.58/1 демек без разлика. Ако става с РК от 1000 кубикова и се промени ПЧи на бързите е друга бира
        Боби gsm 0898689957 Сузуки самураи sj418

Коментар

При 1.3 мотор не знам как е но на 1000 кубика 5 степенната кутия по удачно е да се сменят прасетата.Обяснявам-моя самураи беше с дифове 43/11 и с раздатка 1.56 на 2.56 ако не се бъркам беше хилядарковата.Гумите ми беха кобри 195р15 т.е 27-ци.Тоя мотор на пета се мъчеше ако не е в обороти и на малък баир.Голямото разочарование беше когато една зима ми се наложи да карам в 20 см сняг в продължение на 50 км. на бързите на двата моста.Е нема такъв цирк. Пета предавка си седеше само за спускания.После си взех 2 прасета от витара 5.125 и си ги пренаредих.Като отворих мостовете изникнаха лагери чистители на сфери и едни кръгли силикони за смяна.Оборотите след тази интервения спрямо преди на 5-та примерно с една и съща скорост се качиха с 1000 някъде но самурая пак можеше да си дигне 100км/ч и си имаше много прилична динамика и на бързите и на бавните сравнение с преди.Последва закупуване на доста по голями гуми и на тоя двигател вече не му беше там мястото.Сега съм с двигател и скорости от омега но с заводската раздатка.Самурая може да дигне 120км/ч и има ОГРОМНА динамика на вървене.Последните 2 седмици кат хода с него на лов си го карам на бързите само на заден мост без да търмоза двигателя а баири и изкачвания дал господ.
          Чакай малко, искаш да кажеш, че имаш двигател F10A на който е монтирана 5 степенна скоростна кутия. Това трябва да се види на живо. Пращай ми я тая кутия,купувам я веднага.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Кутията е продадена и си е заводска т.е. за двигател ф10а

Коментар

Благодаря много за отговорите.И аз съм се насочил към раздатката.Работата е по малко и като пара ще легне по малко.Саморая се кара предимно по черен път много рядко по асвалт.
              Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

Първоначално публикуван от finci75 Преглед на мнение
                Благодаря много за отговорите.И аз съм се насочил към раздатката.Работата е по малко и като пара ще легне по малко.Саморая се кара предимно по черен път много рядко по асвалт.
                Звънкаш на Миро и си готов с раздатката

Коментар

Благодаря много
                  Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

Ице, колко е последната цена на "колелета"?

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                      Трябва да питате Миро .Моята я правих преди две години .

Коментар

Кутията е продадена и си е заводска т.е. за двигател ф10а
                        Щеше ми се да имам такава. Сигурно е от F5A или от F6A а такива няма много. Този който я е купил дали я ползва?Тази кутия 5-speed MT 1ск-4.063:1, 2ск-2.361:1, 3ск-1.469:1, 4ск-1.000:1, 5ск-0.831:1 е съвсем друга работа.

Та за бавната раздатка за 4,16:1 бързите са като на SJ410 а бавните са като на SJ413 и в комбинация става нещо готино.
                        Последно редактирано от banjo; 31-12-13, 13:53.
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                          450лв беше като ги правих
                          Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                            Щеше ми се да имам такава. Сигурно е от F5A или от F6A а такива няма много. Този който я е купил дали я ползва?

Та за бавната раздатка за 4,16:1 бързите са като на SJ410 а бавните са като на SJ413 и в комбинация става нещо готино.
                            Да ползва я .Неговата беше 4 степенна и виеше много.Дадох му я кутията със феродов притискател и акс. лагер за бартер за 4 кубика дърва( той е горски)Наложи се да скъсява неговия кардан защото 5 степенната се оказа малко по дълга.Всичко друго си пасва директно.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                              450лв беше като ги правих
                              Еми то тогава на мен ми е излезнало по евтино с мостовете преправката .Едното прасе 60лв другото 80 лв 15 лв за разговори по обяви сигурно 50 лв лагери отзад 5 лв силикон и 70 лв чистителите и силиконовите кръгчета. Всичко 270 лв и два дни мой труд,А и 20 лв дадох да ми резулират луфтовете на събраните касети

Коментар

Къде тия прасета по 60лв? Това на килограм ли го прадават? .....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X