Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара 2,0 V6 имобилайзер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара 2,0 V6 имобилайзер

Здравейте колеги! Имам следния проблем Витарата върти, но не пали и предполагам, че проблема е в имобилайзера. Витарката палеше и движението, което се правеше с нея беше да се изкара от гаража сутрин и вечер се прибираше пак там без да се кара. Някой да има идея какво да се направи по въпроса. Благодаря предварително!

От: Витара 2,0 V6 имобилайзер

Защо реши че е имобилайзера!Горивната помпа работи ли?
    Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники

Коментар

Нещо си в грешка. Преди да разпознае чипа, ток няма никъде. Как така върти?
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Или свещите не дават искра, или неработещ датчик на коляновия вал, или е бензиновата помпа, запушен горивен филтър...

Коментар

+1!
          Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники

Коментар

Колеги проблема беше този за който писах. Прекодиране на ново и сега всичко е наред.

Коментар

А къде я прекодира?Поздрави!

Коментар

Тук в Благоевград при един техник, който от дълги години се занимава с това.

Коментар

Първоначално публикуван от dirrty Преглед на мнение
                  Колеги проблема беше този за който писах. Прекодиране на ново и сега всичко е наред.
                  Мисля , че е много важно да се каже и да се знае от какво идва този проблем !!! Кога ключ с чип на Витара може да изгуби инфото ?
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

От един месец карам ГВ 2.0 1999 внесена от Германия.Когато се обадих на германският дилър за обявата той ми каза, че колата е готова за път и няма никакви проблеми!Изпратих мой познат да я вземе и да ми я докара.Когато той отишъл във фирмата се оказало, че колата не може да бъде запалена - както казва колегата dirrty върти, но не може да бъде запалена.Тук се намеси друг мой приятел, който ме свърза с майстор и проведохме конферентна връзка с Германия за да се установи точно проблема и възможността да бъде отстранен.Колата пристигна на платформа и беше ремонтирана за един час! Сега за проблема - когато акумулатора падне под 9 В. - компютъра разпознава чипа на имобилайзера и при слагане дори на здрав и зареден акумулатор стартера върти, но лампата check engine мига непрекъснато.На някой табла е възможно да светне и лампа "катинарче".
                    Ако усетите, че акумулатора забива при стартиране веднага го свалете и заредете!Ако напрежението не е падало под 9 В няма да имате проблем, но ако е - следва посещение за препрограмиране на компютъра и запознаването му с ключовете.За съжаление аз го научих по сложният начин след като сина ми ме тегли 35 км до майстора и се разделих с едни нови 50 лв.
                    Руен Хаджиниколов

Коментар

Благодарности за информацията!

Коментар

Има нещо , което е съществено за този проблем . Ще изчакам и колегата dirrty да се включи и да каже знае ли от къде е дошъл проблема ?

Коментар

Ами компютържията каза, че ГВ до 2005 го правят.
                          Руен Хаджиниколов

Коментар

При мен се получи от заминал акумулатор. И аз се разделих с 60лв. Ако има и друго ще се радвам да разбера.

Коментар

Първоначално публикуван от dirrty Преглед на мнение
                              При мен се получи от заминал акумулатор. И аз се разделих с 60лв. Ако има и друго ще се радвам да разбера.
                              Винаги става след заминал акомулатор или откачането на същия когато ключа е в контакта и е оставена колата на КОНТАКТ !!! При паднал акомулатор , подаване на ток с кабели или смяната на същия контактният ключ трябва да е в джоба , а не на контакта . Сигурен съм , че и при двамата това правило не е спазено. За тази от немско трябва да е имала и резервен ключ , с него пробвахте ли ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X