Здравейте колеги! Имам следния проблем Витарата върти, но не пали и предполагам, че проблема е в имобилайзера. Витарката палеше и движението, което се правеше с нея беше да се изкара от гаража сутрин и вечер се прибираше пак там без да се кара. Някой да има идея какво да се направи по въпроса. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витара 2,0 V6 имобилайзер
Свий
X
-
От: Витара 2,0 V6 имобилайзер
Първоначално публикуван от dirrty Преглед на мнениеКолеги проблема беше този за който писах. Прекодиране на ново и сега всичко е наред.0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
От един месец карам ГВ 2.0 1999 внесена от Германия.Когато се обадих на германският дилър за обявата той ми каза, че колата е готова за път и няма никакви проблеми!Изпратих мой познат да я вземе и да ми я докара.Когато той отишъл във фирмата се оказало, че колата не може да бъде запалена - както казва колегата dirrty върти, но не може да бъде запалена.Тук се намеси друг мой приятел, който ме свърза с майстор и проведохме конферентна връзка с Германия за да се установи точно проблема и възможността да бъде отстранен.Колата пристигна на платформа и беше ремонтирана за един час! Сега за проблема - когато акумулатора падне под 9 В. - компютъра разпознава чипа на имобилайзера и при слагане дори на здрав и зареден акумулатор стартера върти, но лампата check engine мига непрекъснато.На някой табла е възможно да светне и лампа "катинарче".
Ако усетите, че акумулатора забива при стартиране веднага го свалете и заредете!Ако напрежението не е падало под 9 В няма да имате проблем, но ако е - следва посещение за препрограмиране на компютъра и запознаването му с ключовете.За съжаление аз го научих по сложният начин след като сина ми ме тегли 35 км до майстора и се разделих с едни нови 50 лв.Руен Хаджиниколов
Коментар
-
Първоначално публикуван от dirrty Преглед на мнениеПри мен се получи от заминал акумулатор. И аз се разделих с 60лв. Ако има и друго ще се радвам да разбера.. Сигурен съм , че и при двамата това правило не е спазено. За тази от немско трябва да е имала и резервен ключ , с него пробвахте ли ?
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар