Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Семейна Витара
Свий
X
-
От: Семейна Витара
Айде Честита да Ви е!Много безаварийни километри.
Това не е ли на Иван Попов старата Витара?И аз искам да взимам такава Витара или ХЛ-7 ,та събирам мнения и отзиви....та ще съм благодарен,ако споделяш повечко информация за джипката.Доволен ли си откъм тяга....разход...впечатления на пътя и тн?
Също,ако може да кажеш,колко ти излезна лифт-а и какво точно преставлява при Гранд Витарата?Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Коментар
-
И твоята е станала добре. Някакви гуми с подходящ рисунак няма ли да и обуеш? Иначе според мен 235/70 е размера!
Отзад с какви пружини си? Аз я карам с варбургови - по пътя е перфекно(вози меко и няма клатене), но в гората с малко по-висока скорост много лесно "пробиват" тези пружини.
Какъв разход ти дава - гледам твоята е автомат.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Гумите вече са обути.. все пак това ми е за семейна кола и за път.. за гората си имам по- сериозен.. за разхода ще пиша след ок. седмица... задните пружини са от някакъв Мерцедес... Доволен съм много от комбинацията с правените амове!Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение... задните пружини са от някакъв Мерцедес... Доволен съм много от комбинацията с правените амове!
При мен употребата на витарката е същата и съм доволен доста. Трябва да взема да си отворя моя си тема, да не спамя при теб.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар