Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Семейна Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Семейна Витара

Честито
    Не вярвам да я оставиш дълго за семеен автомобил ... като гледам клипчето, няма да остане извън горат Така де, имаш семеен автомобил, има гора ... няма как да не ги съчетаеш тея двете ... Самурая си е "за когато си сам"
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Да попитам 225/75/16 мислиш,че ще опират като гледаш по твоята?Разликата е минимална в диаметъра.
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

От гума до дума има разлика(джнатите и те са в играта) и не може да се обобщи лесно, но гледайки моята според мен ще опират. С леки корекции ще влезнат без проблем!
        Аз правих опит да поставя 245/75/16, но не влизат без промени. Най-общо пластмасите трябва да отпаднат.
        Отделно защо искаш по-тясна и висока гума? За мен са минус!
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
          Да попитам 225/75/16 мислиш,че ще опират като гледаш по твоята?Разликата е минимална в диаметъра.
          Аз карам с този размер и няма ядове.Но моята витарка е по различна де.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09062013530.jpg
Прегледи:1
Размер:211.0 КБ
ID:5543420
          SUZUKI VITARA V6
          HONDA CBR 919RR
          MERCEDES ML
          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Благодаря!
            И според мен ще опират.. но с корекция са ок!
            Мотора е 2.5 24v
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Преди няколко дни установих че предното прасе е родило... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20131215_122721.jpg
Размер:159.2 КБ
ID:5546828
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20131217_211640.jpg
Размер:101.5 КБ
ID:5546829Снощи до 2.00 сменяхме кожуха.. сложихме и ръчните хъбове!
              Днес ще ги тествам през обедната почивка...
              Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Добре започват нещата! Интересното е,че Ванката не го е чупил,а си ходеше с нея на разходки и то с големи гумета!Имаш ли снимки от преправянето на хъбовете?Би ли обяснил,в какво точно се състой преправянето?Четох някъде,че се заварява нещо в диф-а?

Коментар

Нищо не се преправя.. само се подменят автоматичните с ръчни... днешния тест на семейната кола протече успешно! Много съм доволен като цяло!

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                    Нищо не се преправя.. само се подменят автоматичните с ръчни... днешния тест на семейната кола протече успешно! Много съм доволен като цяло!
                    По принцип хъбавое няма, а капачки. Отцепването става вътре в дифа.
                    При теб явно някой преди теб е променил това-онова.
                    Семеринга стандартен ли е?
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                      По принцип хъбавое няма, а капачки. Отцепването става вътре в дифа.
                      При теб явно някой преди теб е променил това-онова.
                      Семеринга стандартен ли е?
                      Това имам навпредвид и аз....Би ли дал малко повече информация?

Коментар

За да не се повтаря това е редното предното прасе да е от чугун а не от алумин..........

Коментар

И аз не мога точно да разбера.. обясниха ми че И. Попов е бил сменил прасето... с такова от нормална къса Витара.. Пак пропускаме разходката.. отивам да го сваляме пак понеже явно някоя зегерка не е на място и полуоската се вади откъм дифа.. Надявам се да успеем да я стегнем за празничното пътуване!

Коментар

Следващият пост
                            Последно редактирано от trent; 22-12-13, 15:10.

Коментар

Предният ти диф се състои от два моста:

1. Алуминиев от витара, със съответното предавателно число, от който се взема карантията.
                              2. Най-добре чугунен от гранд витара, главно дизелова, от която се взема кожуха, но твоят си е алуминиев.

При теб са извадени нещата от грандвитаровият и са сложени такива от витаров, дифовете са еднакви.

Затова просто слага хъб и това е, капишвесели празници.

Коментар

Не ми върви нещо с джиповете напоследък...
                                При първото включване на предния мост, без никакъв зор се чу удар- задния тампон на новия преден диф се откъсна (тоест се счупи захвата на тампона от дифа) целия диф подскочи нагоре и премаза единия катализатор... сега вързах дифа с тел и близките дни ще отида до Смолян да потърся сервиз за гърнета... когато се прибера в София ще мислим какъв е проблема... не ми се мисли колко ще ми струва ремонта на генерацията :[

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X