здравеите колеги дайте идеи за смяна на спирачна помпа с такава с серво и предни барабани с дискове става дума за саморай sj 40 1000кб предварително ви благодаря.имам спирачна помпа от1300кб.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем спирачки Самурай
Свий
X
-
От: проблем спирачки саморай
Здравей, сигурно има отговор на въпросите ти, а може и повече от един човек от този форум да е правил подобни ремонти. Опитай да си пооправиш малко правописа и някой може да ти обърне внимание.
Късмет в започнатото!Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
От: проблем спирачки Самурай
Ето тази тема ще ти е от полза.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=160308
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokolov.bg Преглед на мнениеоще по темата дискове от 1300 дали стават без преправяне защото помпата не става днес се уверих .все пак някой е правил такива замени може би.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
От Варна съм колега, ако имате нещо в предвит като снимки или напътствия или предложения приемам всичко защото в момента имам криви барабани и спирам от петия път и то с късмет, а и помпата ми е станала елипса и връща в казанчето и въобще трагедия.Пробвах с ремонтен комплект за помпата на се получи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар