здравеите колеги дайте идеи за смяна на спирачна помпа с такава с серво и предни барабани с дискове става дума за саморай sj 40 1000кб предварително ви благодаря.имам спирачна помпа от1300кб.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем спирачки Самурай
Свий
X
-
От: проблем спирачки саморай
Здравей, сигурно има отговор на въпросите ти, а може и повече от един човек от този форум да е правил подобни ремонти. Опитай да си пооправиш малко правописа и някой може да ти обърне внимание.
Късмет в започнатото!Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
От: проблем спирачки Самурай
Ето тази тема ще ти е от полза.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=160308
Коментар
-
Стават ,но трябва да имаш и държачите на спирачните апарати .От къде си ?Първоначално публикуван от kokolov.bg Преглед на мнениеоще по темата дискове от 1300 дали стават без преправяне защото помпата не става днес се уверих .все пак някой е правил такива замени може би.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
От Варна съм колега, ако имате нещо в предвит като снимки или напътствия или предложения приемам всичко защото в момента имам криви барабани и спирам от петия път и то с късмет, а и помпата ми е станала елипса и връща в казанчето и въобще трагедия.Пробвах с ремонтен комплект за помпата на се получи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар