Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ресори за Самурай - давайте мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ресори за Самурай - давайте мнения

основния е тоя, на който се държи всичко останало.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Самурая на пружини не вози като лимузина .... подобрява се пътното поведение .... и с пружини друса като Самурай
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Аз сложих първо от Трабант, както е описал по-горе колегата, но след известно време се начупиха. После сложих от ГАЗ 69 и там се счупи само един лист, след състезанието "Откриване на сезон 2010 4Х4 Трявна". Смяната е елементарна, като всеки път основният лист е оригинален. А возията е по-добра, защото не блъска постоянно в тампоните, но си остава Самурай...
        Mit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          основния е тоя, на който се държи всичко останало.
          Т.е. най-горния, който се захваща с ухо за шасито?
          Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
            Самурая на пружини не вози като лимузина .... подобрява се пътното поведение .... и с пружини друса като Самурай
            Не очаквам возията да се подобри много. Предпочитам го в оригиналния вид с ресори и амортесьори. То си е рабокто канче-товари се и ходи по баирите. Е, преживяват се стотина км магистрала. Към 110 успява да задържи.

Коментар

Затова те насочих към Вранглер-ски ресори (втора употреба) ,при тях преправянето е малко повече , но няма да клекнат и вероятността да счупиш лист клони към 0 . Нови листове за Газ 69 се изчерпиха преди години а трабанските читав пакет на скрапа трудно ще намериш.
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ето това са новите основни листи (НИКИ Варна)пише на тях.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8070017.jpg
Прегледи:1
Размер:130.6 КБ
ID:5509508Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8070018.jpg
Размер:111.0 КБ
ID:5509509Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8070020.jpg
Размер:116.7 КБ
ID:5509510
                Целия пакет е шпрегнат на 17,5см. Ще ги видим колко ще издържат да не се скъсат или уморят.
                Вчера ги сложих и пак ще пиша като висне
                Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Миленчо, името на фирмата е "НИТИ"
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Здравейте пак. След оста търсене и умуване се спрях на Калмини. У нас вече не ги предлагат, та ще се ходи до Солун... Само че братята гърци май са в отпуска, че никой не отговаря на тел. Пратих им мейл и още чакам отговор.
                    Знам, че има колеги с Калмини - четох преди време за една Витара дб тук, в София. Та дайте отзиви.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                      Здравейте пак. След оста търсене и умуване се спрях на Калмини. У нас вече не ги предлагат, та ще се ходи до Солун... Само че братята гърци май са в отпуска, че никой не отговаря на тел. Пратих им мейл и още чакам отговор.
                      Знам, че има колеги с Калмини - четох преди време за една Витара дб тук, в София. Та дайте отзиви.
                      на каква цена идва калмини за 4 бр

Коментар

Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнение
                        на каква цена идва калмини за 4 бр
                        Ами вдигнали са цените. Поради не знам каква причина. 3,5 инча лифт, който включва виж е 1000 евро. Преди 2-3 години бяха към 700евро прюс бонус ръчни хъбове. Има на Олд Мен Ему 1,5 кит виж, който е 750. Но нещо четох не много добри отзиви за тях. Калмини май навремето продаваха само ресори, ама не ги виждам вече.

Коментар

Правилно ти е заключението - остани на ресори. А за тези, които приемат возията на Самурая за пословично лоша, искам да обърна внимание, че тук се говори за дълга база и нещата не са толкова зле. Мога отговорно да заявя, че Самурая с заводското 20+ годишно окачване, вози чувствително по-добре от Грейт Уол Стийд - нов. Иначе ако имаш време и възможности може да пробваш с добавяне на листове - има успешни опити. Ако не - по-добре Калмини. Тия пантера и аз съм ги проверявал, но не бих им дал 700 лв., не ми изглеждат надежни.
                          По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                            Здравейте пак.....
                            Колегата Kaskadiora ,от Варна е "твоят" човек,той монтира и тества ресьори CALMINI .
                            http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=7072&page=2 , (пост-35)

Коментар

Първоначално публикуван от minchevp Преглед на мнение
                              Колегата Kaskadiora ,от Варна е "твоят" човек,той монтира и тества ресьори CALMINI .
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=7072&page=2 , (пост-35)
                              Мерси колега, ще взема да му пратя едно лично.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
                                Правилно ти е заключението - остани на ресори. А за тези, които приемат возията на Самурая за пословично лоша, искам да обърна внимание, че тук се говори за дълга база и нещата не са толкова зле. Мога отговорно да заявя, че Самурая с заводското 20+ годишно окачване, вози чувствително по-добре от Грейт Уол Стийд - нов. Иначе ако имаш време и възможности може да пробваш с добавяне на листове - има успешни опити. Ако не - по-добре Калмини. Тия пантера и аз съм ги проверявал, но не бих им дал 700 лв., не ми изглеждат надежни.
                                Да, на ресори е по-добре. Че колата се ползва ежедневно за работа - носи строителни материали като магаренце. Пък и посвикнах на друсането, което се надявам да се пооправи с нови ресори. А се спрях на готов кит, защото нямам времето да пробвам при този и онзи. И накрая като сменя всичко и тегля чертата сигурно пак ще излезе колкото готов кит, но без загубеното време. И нерви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X