Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бутонки за витарата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бутонки за витарата

Супер са, честито. Много проходими в кал, само гледай да не ги караш много по асфалт, че ги яде като вафли. Със здраве да си ги ползваш.
    Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
    Стефан Арзатов

Коментар

Мерси ето ги и бутонките ,но ме притеснява дали ще ми опират в калника.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0379.jpg
Прегледи:1
Размер:220.8 КБ
ID:5520006Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0380.jpg
Размер:205.6 КБ
ID:5520007Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0381.jpg
Размер:121.8 КБ
ID:5520008Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0382.jpg
Размер:102.8 КБ
ID:5520009

Коментар

Ще опират! Но ти нали беше писал, че си с подстригани калници?
        Стефан Арзатов

Коментар

Ами отзад съм орязал калника само там ме притеснява.

Коментар

В смисъл предния калник.....

Коментар

Като ги поставиш, ще покараш и ще се разбере дали опират или искат още рязане. И да искат рязане и да не искат, важна е проходимостта, която вече ще имаш с тези гуми.
              Стефан Арзатов

Коментар

А да бе той джипа сам го прежалил и ще направя проба сега за да не се занимавам на зима .Дано няма проблеми с дифовете че бая грайфер има тази гума....

Коментар

Първоначално публикуван от totev78 Преглед на мнение
                  А да бе той джипа сам го прежалил и ще направя проба сега за да не се занимавам на зима .Дано няма проблеми с дифовете че бая грайфер има тази гума....

Пиши после как се държи Витарката. И аз съм мераклия за такива ама ме притесняват предния диференциал и каретата.

Коментар

Абе тя работата е ясна,ами на едно място знам една на части със здрави дифове,ще звънна да видя какво е останало по джипа и да си купя карета и дифф.
                    Последно редактирано от totev78; 23-09-13, 20:09.

Коментар

И докога така?
                      То витари за части има достатъчно, ама не е нормално да се запасяваш с части, именно защото знаеш, че ще ги строшиш, и това е въпрос само на време.

Много по-нормално според мен е да се вземат мерки частите да не се чупят.
                      Или цял мост, или неагресивни и по-малки гуми, или направо друга машина. Витарките не са лоши машини, даже напротив-много ми харесват, ама не са предвидени да се карат с такъв грайфер, с такъв размер, и по начина по който ги караме тук.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да така е ,но при мен проблема е че не съм майстор и немога да си го направя.Занимавам се със съвсем други работи-застраховане.В Троян няма кой да ми го смени моста иначе на драго сърце бих си го сменил.

Коментар

Да ти кажа чесно имам сантимент към витарите имам 2 бр. дълги иначе карам Е61 2009г 3.0 дизел и не съм намерил още заместник ,който да ми е на сърце да я сменя.Поздрави

Коментар

Тони, като съм виждал Витарата, ми изглежда, че имаш лифт. Не мисля, че бутонките ще опират.
                            А и някой път може да се качиш на Тойота-та, да видиш дали са прехвалени.
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Стой мирен,не разваляй Витарката!
                              Не че е лошо да си с УАЗ-ов мост,но вече ставаш 100% горска машина.Сега поне имаш прилична проходимост в гората и що годе висока скорост и стабилност на асфалта.Е отпред здравината не е на ниво,но какво да се прави-пълно щастие няма.
                              С УАЗ-ов мост ще си здрав,ще се поотпуснеш в карането и за 2-3 години яко блъскане из ловните полета ще ти сгъне пък шасито,което пак хич не е малък проблем.
                              По-добре,ако ще е само за лова направо си вземете една 452-ка-/УАЗ/.
                              Поне е яка и товари 10 човека без проблем.
                              Вярно,дразни с дребните проблеми заради,които ако не разбираш поне малко от техника може да стоиш цяла вечер в гората,но все пак специално за твоята цел-/лов/ си е машина отвсякъде.

Коментар

Е то без лифт няма да стане Радо,имам но много близо минават до подкалника отзад ,ще пробвам и ще снимам.Е то тойотките то се знае има време ,ще се възползвам от предложението,лошото е че няма вече в добро състояние като твойта !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X