Колеги ще купувам бутонки за витарата но се двоумя Малатеста имат два размера 205R16 И 7R16 в момента съм с 205/80/16 тези седмиците колко са големи дали ще ми опират на джипа
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бутонки за витарата
Свий
X
-
От: Бутонки за витарата
На снимката от аватара съм с бутонки 205/80/16 и с фланци 30 милиметра. Джипката има лифт около 50 милиметра и калниците са подстригвани, иначе опират в завой или като скочиш в дупка.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Здравей Тони, проблеми с дифовете нямам, обаче съм с LSD на задния. В калта се представя много добре. Учудващо.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Колега,максиса е перфекната гума за комбинирано каране.Върви перфекно в гората и на пътя не вие,карал съм и кумхо кл 71 и бф гудрич максиса е наи-добър.Проблема при мен е голямата кал размесена със сняг.Аз ловувам и живея в Троян а при нас терена е доста лош затова слагам бутонката с риск да правя дифове но тя в гората няма равна но на пътя е опасна .
Коментар
-
А откъде си взе бутонки?Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Качи някоя снимка за да видим дали говорим за бутонки, защото мисля, че ти говориш за каймани.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Такива ли са?Прикачени картинки
Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар