Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Читави хъбове за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Читави хъбове за Витара

Спичат ... щото масово същите тия хора им свиди да дадат 2 лева за ключ, къде по лесно е да ебнат рогатия в полет и за 2 лева да си купят комплект от 10000 части ... който обаче е направен от радикален говнолин и като превърти - мрън-мрън и мърмор-мърмор...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Спичат ... щото масово същите тия хора им свиди да дадат 2 лева за ключ, къде по лесно е да ебнат рогатия в полет и за 2 лева да си купят комплект от 10000 части ... който обаче е направен от радикален говнолин и като превърти - мрън-мрън и мърмор-мърмор...
      Пак, че си ти, че и тази тема взе да набира скорост за коша. В избора на хъбове има толкова субективни фактори-нови или стари, маркови или ментета, скъпи или евтини, ръчни или автоматични. После, как искате на хъб, дето не е развиван 15 години да го развиете изведнъж, кво си мислите, че немската свиня знае къде се намира или английската розова такава, за жабарите няма да говорим. Монтьорите там не знаят, па камо ли собствениците, хората чупят и купуват нови, моите AVM бяха с оригиналната смазка, и единствената причина да ги отворя, е че съм любознателен и искам да знам какво са ми правили по колата. Предпочитам да си купя нещо подържано от българин втора употреба, отколкото от някой чуждоземец. А най-хубавите хъбове са...новите или капачки

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
        Тц,има и нови.Aisin ръчни хъбове има в Гърция на цена около 100 евра комплекта .
        Браво ,ти изби рибата За 100 евра единия да ама комплекта..............

пп Към колегата бръм , имаше една игра с самурайските , от витара на самурай стават , но от самурай на витара не става !!!!!!! Или обратно но гарантирам че в един от двата варианта не става . Днес ми се обадиха че имат един комплект витарски ,на цена 160 ,но може и с пазарлък да паднат и на 140лв

пп Сетих се ,от самурай на витара не стават ,самурайските са по плитки и като вземеш да ги стягаш към главината опират на голямата гайка дето стяга лагера ,а витаровия е по дълбок и има място за гайката , така че пробвай за всеки случай ,че аз съм зглобявал долно на витара с капачка (с врътката) пружина и муфа от самурай ,и като ги погледнеш все едно е на самик ,а дефакто е витарски
        Последно редактирано от jimito; 15-05-13, 21:04.
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение

пп Към колегата бръм , имаше една игра с самурайските , от витара на самурай стават , но от самурай на витара не става !!!!!!! Или обратно но гарантирам че в един от двата варианта не става . Днес ми се обадиха че имат един комплект витарски ,на цена 160 ,но може и с пазарлък да паднат и на 140лв
          От Витара на Самурай става ,обратното не съм пробвал
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
            От Витара на Самурай става ,обратното не съм пробвал
            Ице ,писали сме едновременно , аз съм пробвал обратно но не стават

Коментар

Ице ,писали сме едновременно , аз съм пробвал обратно но не стават
              Бях чувал за тоя проблем , но не бях сигурен ... важна информация
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Сега се сетих,май си прав.Колко комплекта каза ,че искаш на 190 евро?

Коментар

Информацията за това, че от Самурай на Витара не стават е вярна. Стягаш само един болт - въртят се свободно (а изглеждат прилепнали). Стягаш противоположният и почват да се въртят трудно. Явно опират съвсем за малко.

Ама ще ги предобрям - ще подлагам 1-2 мм фланец за да ги отделя малко.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                    Пак, че си ...
                    Честно казано, малко не те разбрах Филма за ключовете и хъбовете, за последните 10 дена го гледах 2 пъти. Всъщност - 3, ама третия не беше на Витара, та не го броя. Останките от едното недоразумение даже са ми все още у дома, след малко отивам да купувам болтове, че точно такива се оказа, че нямам.

Не мога да кажа колко терор издържат AVM-ските, лично не съм чупил, но се сещам за един младеж, който потроши 3 моста, а хъбовете все още са си цели. Сещам се и за един друг, който и AVM и AISIN ги хрупа като солети, средно хъб на разходка.
                    Та ... май задкормилното устройство и обслужването / липсата на такова или (пази боже) намесата на майстор от типа "а, бал съм го", са основните фактори, влияещи на здравината
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
                      Сега се сетих,май си прав.Колко комплекта каза ,че искаш на 190 евро?
                      Тя работата отива къде 400 бг левтаки , не е ли по добре три комплекта втора ръка за същите пари ?

пп Към колегата бръм :- По добре не си играй на бешки ,като сложиш фланец отдалечаваш хъба от там не опира на О пръстена и ще ти влиза вода вътре, другия минус е че при интензивно боксуване рискуваш да си скъсаш болтовете на хъба .Ако не можеш да ги върнеш по добре ги продай и си купи такива каквито трябва да са .............Да не стане после :,, – И тази информация е вярна " Мога да питам един колега със самурай за твоите ,щото знам че търси ръчни за самика ,а ти си вземи правилните ........ Ако искаш де ..........

Коментар

Абе ще рискувам. За О пръстена съм помислил и няма да е проблем - пак ще си върши работата. Все си мисля, че 1-2мм няма да са толкова фатални. Ама ще се види де . В най-лошия случай ще скъса болтове и ще остана само на задно.

Коментар

Тъй, да рапортувам - с 1мм подложка се успаха. Вътрешната част дето преди опираше шава свободно. Проверено на свалена капачка на хъба. Фланеца е шайба с 6 дупки. Вътрешният размер е точно по вътрешната част на хъба. Шайбата е намазана със силикон към главината. От горният край О-пръстена си работи както и преди шайбата. Сега остава времето да покаже дали ще има проблеми.

Коментар

отказа ми предния мост на гранд витара 1998г .как да разбера дали е каре или хъбове

Коментар

Хъбове едва ли, защото едва ли имаш такива.
                              Каре - ако е от него като погледнеш от долу нещо видимо няма да е здраво.
                              По-вероятно е проблем с вакума. Или компресорчето не прави вакум или го губиш някъде.
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X