Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Читави хъбове за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Читави хъбове за Витара

Реших накрая да сложа ръчни хъбове и да пенсионирам капачките. Поразпитах за марка и излизат две уж читави. AISIN и AVM.

До колкото се ориентирах по нета AISIN били по-читавите. Ама идея си нямам дали някой ги продава в България. Та търся идеи и предложения кое е по-удачно и на какви пари може да се намери.

От: Читави хъбове за Витара

AISIN са оригиналните ,тях само втора ръка ,АВМ биват ама ако са оригинал ,тука никой не предлага истински АВМ ,повечето са реплики и цената им е около 200лв ,има ги при Данчо в Ст. загора и при Явор Бургас .Познавам колеги които карат с АВМ ,не са чупили хъб , но на някой им влиза прах и вода от към О пръстена към врътката . Съвет : Вземи си втора ръка за около 120/130 лв с уговорката да ги прегледаш да не са износени муфите и си ти , чистиш смазваш с масло и караш .Втората ръка има два вида едните са с 6 болта за главината и 6 на капачката на врътката ,взимаш от тях ,другите ги избягвай ама по надалеч .
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Разбрах и за другия проблем на AVM-ите при свалянето им. Толкова ли няма от къде да се намери AISIN, пък бил и на по-висока цена или втора ръка ...

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
        Разбрах и за другия проблем на AVM-ите при свалянето им. Толкова ли няма от къде да се намери AISIN, пък бил и на по-висока цена или втора ръка ...
        И какъв е той, че не се сещам, аз съм имал и АВМ, страхотен хуб, умно измислен и не замръзва, целият обледенен, завъртях капачката и щракна

Коментар

Разправят, че имали проблеми като се наложи да ги сваляш...

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
            ...и не замръзва, целият обледенен, завъртях капачката и щракна
            Защото не е бил пълен с вода и е бил правилно смазан

Мнението на Джимито е изчерпателно на 100%. Не знам дали може да се каже друго по темата.
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Има колкото си искаш ,влизаш в сайт за коли на части втора ръка и ще те убият с хъбове ама им искат около 180/200лв ,мисля че са излишни тези 200лв ,за това търсене му е майката ,грабваш тела и звъниш .Преди 5 месеца търсих каре за моята и между другото питах и за хъбове ,и ми изпадна един комплект за 50 лв уж дефектен ,купих ги разглобих ги и установих че са здрави ,колегата ги разглобил за смазване ама не можал да ги сглоби правилно и са останали постоянно включени ,те така звънене трябва . Мисля че над 140 лв за двата хъба втора ръка ,са грешни парички ............
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Точно 140 дадох за едни AISIN от самурай (последните). Утре ще ги дам на едни хора да ги отворят, почистят и да поцинковат ако нещо има нужда и до няколко дни ще са на колата.

Коментар

Наскоро си взех едни ръчни на старо, ама имат леко ромолене на лагерите като ги въртя на ръка. Иначе работят. Дано не се чува като карам на изключено.

Коментар

Точно 140 дадох за едни AISIN от самурай (последните). Утре ще ги дам на едни хора да ги отворят, почистят и да поцинковат ако нещо има нужда и до няколко дни ще са на колата.
                    Добра цена си намерил за Aisin, Аз 130лв. дадох за AVM...

Но щом ще поцинковаш... вечна работа Хората с цинка ги знаем
                    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                    Mercedes w212 E350 4matic
                    Ducati Monster 600
                    O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                      Наскоро си взех едни ръчни на старо, ама имат леко ромолене на лагерите като ги въртя на ръка. Иначе работят. Дано не се чува като карам на изключено.
                      Хъбове с лагери? Я покажи някоя снимка
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Оф, малко наизуст написах, не съм ги отварял. Хъбовете не са и при мен, по спомен са AVM.

Коментар

Разбрах и за другия проблем на AVM-ите при свалянето им ...
                          Ако имаш предвид, че трябва да развиеш шест 4мм болта (по спомен) ... това да ти е трудното. Просто ти трябва торкс Т15 (пак по спомен) и нямаш ядове. Всички проблеми (независимо от марката) идват от мундарлък. проверено.
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                            AISIN са оригиналните ,тях само втора ръка
                            Тц,има и нови.Aisin ръчни хъбове има в Гърция на цена около 100 евра комплекта .

Коментар

Ами не знам, от хората чувам, че тия болтове спичали и после било много трудно развиването им...

AISIN-ите като ги гледах със сигурност нямат този проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X