Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за агу на vitara V6.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за агу на vitara V6.

Първоначално публикуван от rado_b Преглед на мнение
    слагам ГИ гуми 195 80 15 разход 7.5 дълго 10 11 в града слагам BFG all 215 75 15 и познай 9 9.5 извън и 11 чат пат 12 градско после лифт пак изненада твърдо 10 вън и 12 у софето искам да допълня че моторетката ми е 1.6 16 и разхода на вън е при скорост около 90 км направо не ми е ясно откаде ги измисляте тея разходи с колегата traveling се видяхме веднъж и тои каза че при едно ходене от пловдив до ст загора гонил скорост около 120 и китарката му лъхнала над 13 за мене тоя мотор v6 е много добар ама в никакъв случай не е икономичен
    Колега, туряй по някой препинателен знак, ей така, за разнообразие, и чети това, което пишеш!

Първоначално публикуван от ico_net Преглед на мнение
    Вижте ........ по скоро преди няколко месеца направих ме експиримент/6-7 джипа/ ..... /за разход/ .... "на всеки му горяло малко джипа" ..... та трагваме от Разград за срещата в Стара Загора и всеки напълни до горе ..... когато се върнахме в Рз отново до-горе ..... та познайте ?! нямаше разход под 10 !!! да не говорим и на горе ! ... до към 13-15-17... та дори и 20-22 ! ..... Та ако някой твърди че много-малко му гори джипа .... ми предстой пътуване около 700- 800 км можем да го тестваме .... до разход които споменава под 10/100 на 4х4 аз го поемам ..... а да стане по интересно ......разхода от горе умножен х 10 в кръчмата !!!? .... тоест ако изгори 7/100 аз му плащам 10/100 ...НО ако изгори применно 12 - 2х10 => 20 лв черпи в кръчмата/дискотеката и тн. ........малеееей ами ако е пък 22 -> 12x10 =>120 .... ще има и за други екстри ..... става ли ?!?
    На мен ми стана много интересно, така както си го написал, излиза, че правите преход 700км. на включено 4х4, и разхода е около 10/100 !!! Ами няма такъв филм, а ако има, искам да го гледам, и ще си водя записки!
    "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
      ............
      На мен ми стана много интересно, така както си го написал, излиза, че правите преход 700км. на включено 4х4, и разхода е около 10/100 !!! Ами няма такъв филм, а ако има, искам да го гледам, и ще си водя записки!
      Ами..... май наистина така се подразбира..........
      Имам предвид машина която е 4х4/с два диф-а, раздатка и тн./ а не да е включено двойното
      Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
      Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
      Mercedes Benz ML55 AMG
      Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Ицо здравей
        виждам че си с гранд витара 2.5 газифицирал ли си я и къде ако си?
        още едно бърз въпросче имам едно странно цъкане на двигателя отскоро, като е студена повече, като се стопли по малко,верига клапан, да си имал подобни проблеми?

Коментар

Първоначално публикуван от Leo4340 Преглед на мнение
          Ицо здравей
          виждам че си с гранд витара 2.5 газифицирал ли си я и къде ако си?
          още едно бърз въпросче имам едно странно цъкане на двигателя отскоро, като е студена повече, като се стопли по малко,верига клапан, да си имал подобни проблеми?
          Да, газифицирал съм я с Ланди - газов инжекционн и съм много доволен ! ... а относно цъкането може и да е от веригата- но не е задължително ! ..... по принцип правят такива номера/ разтягат веригата, отриват се плъзгачите и обтегачите не успяват да я обтегнат/ и започва да се чува едно специфично тракане/стъргане /веригата опира в капака/. Имал съм случай - идва клиент с оплаквания че, губи масло .... оказа се че веригата е пробила капака и от там хвърля масло ..... на въпроса ми от кога трака така ... отговора беше - "Аз така я купих и съм минал за 2 години около 40-45 хил. километра" .....има и други симптоми по които може да се разбере дали е верига.... но трябва повечко да е охлабила - почва да има леко не равномерен празен ход и когато и отнемеш газта рязко се получава едно прилашкване ..... до момента не съм виждал скъсана верига на Сузуки ....НО ... моя съвет е ако чукаането е от веригата да се смени на време, защото когато има по големи луфтове се опиляват и зъбните колела на валовете .... читав комплект /вериги + обтегачи+ плъзгачи + водна помпа + гарнитури/ и труд за смяна излиза около 1000лв.
          Mercedes Benz ML55 AMG
          Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

От: Вапрос за агу на vitara V6.

Колега здравей, аз съм с гранд витара 2.5 къде си монтирал ги. И какви пари ти излезе.

Коментар

А в русе или разград некой знае ли кой може да монтира агу на v6 2.5

Коментар

Първоначално публикуван от Leo4340 Преглед на мнение
                А в русе или разград некой знае ли кой може да монтира агу на v6 2.5
                В Русе КЛААС сервиз-0888227358 Иван , в Разград Младен (не знам името на сервиза)-0887795097

Коментар

Именно Младен е слагал мойте АГУ-та, звъни му и се разберете ...... ще останеш доволен
                  Mercedes Benz ML55 AMG
                  Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Здравеите,да се похваля от вчера и моита витарка е вече с ГИ.За разхода ще пиша като я засека,за сега от иминатите 50-60 км.съм с много добри фпечетления.Работи перфектно на газ,никаква разлика от на бензин.
                    SUZUKI VITARA V6
                    HONDA CBR 919RR
                    MERCEDES ML
                    MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Разход извънградско 10 на 100,в града не я засичам за сега защото карам на къси растояния.Много съм доволен.
                      SUZUKI VITARA V6
                      HONDA CBR 919RR
                      MERCEDES ML
                      MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
                        Разход извънградско 10 на 100,в града не я засичам за сега защото карам на къси растояния.Много съм доволен.
                        колега с каква марка ГИ си,отговор може и на Л.С.
                        мерси
                        Honda CR-V FACE

Коментар

Незная аз съм с просто газово (грам не разбирам от газ) и ми изгаря света гори ми 18/21гас градскио.... а и ми свети чека>??? но не ми остава време да отида при някой компетентен газаджия да я погледне.... а ми се иска да и сложа ГИ и малко по големи гуми.
                          Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                          КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X