колеги здр. имам вапросче за посочената витара купувам я от италия след 10 дена е тука с диагноза варти и не пали скъпа ли е за ремонт как варират цените примерно за цял мотор или да се ремонтира ще е по добре.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

витара дълга база 2.0 бензин ??? върти не пали

Свий

X
- 

От: витара дълга база 2.0 бензин ??? върти не пали

Като дойде нека я види някой , който разбира. Според мен не е за мотор. Може да и е свален компа или нещо друго също важно. Ако ключа не е оригиналния също няма да запали и ако не се справите звънкай ще я запалимПървоначално публикуван от RADIOFFRoad Преглед на мнениеколеги здр. имам вапросче за посочената витара купувам я от италия след 10 дена е тука с диагноза варти и не пали скъпа ли е за ремонт как варират цените примерно за цял мотор или да се ремонтира ще е по добре. .

0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara .

0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

- 

С огън ли.Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеКато дойде нека я види някой , който разбира. Според мен не е за мотор. Може да и е свален компа или нещо друго също важно. Ако ключа не е оригиналния също няма да запали и ако не се справите звънкай ще я запалим . . Няма невъзможни работи.Тел.0888344659 Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
 Коментар
- 

И за кой мотор става на въпрос,щото то май 3 модела има двулитрови.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... ) )
 ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
 Коментар
- 

Така е на 100%,чак ме е яд,че нямам и Витара,та да ви я карам да я оправятеПървоначално публикуван от monio1 Преглед на мнениеДа обясни им че при нас няма невъзможни неща с ВИТАРИТЕ
   ,ама ще си взема.Твойта не стана ли за продаване. ,ама ще си взема.Твойта не стана ли за продаване. Последно редактирано от dvdimov; 22-02-13, 15:32."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г. Последно редактирано от dvdimov; 22-02-13, 15:32."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
 0878739299
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар