колеги здр. имам вапросче за посочената витара купувам я от италия след 10 дена е тука с диагноза варти и не пали скъпа ли е за ремонт как варират цените примерно за цял мотор или да се ремонтира ще е по добре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
витара дълга база 2.0 бензин ??? върти не пали
Свий
X
-
От: витара дълга база 2.0 бензин ??? върти не пали
Първоначално публикуван от RADIOFFRoad Преглед на мнениеколеги здр. имам вапросче за посочената витара купувам я от италия след 10 дена е тука с диагноза варти и не пали скъпа ли е за ремонт как варират цените примерно за цял мотор или да се ремонтира ще е по добре.0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеКато дойде нека я види някой , който разбира. Според мен не е за мотор. Може да и е свален компа или нещо друго също важно. Ако ключа не е оригиналния също няма да запали и ако не се справите звънкай ще я запалим .Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
И за кой мотор става на въпрос,щото то май 3 модела има двулитрови.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Първоначално публикуван от monio1 Преглед на мнениеДа обясни им че при нас няма невъзможни неща с ВИТАРИТЕ
Последно редактирано от dvdimov; 22-02-13, 15:32."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар