здравеите колеги от скоро имам витара дълга база 1998г.Та вапроса е има ли някои от Самоков и региона да ми я вдигне,четох че трябват пружини от вартбург амове от омега и тъи на татак но сам малко бос и сам няма да се справя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпросче за повдигане на витара дълга база.
Свий
X
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеЕеее... там , ако не намериш , обади се у Говедарци , там ще те .... Майтапиш ли се ?
а също така ме интересува може ли да сложа лебедка без да сменям бронята.Последно редактирано от CarTest™; 12-02-13, 22:34.SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
От: Въпросче за повдигане на витара дълга база.
Принципно може Всичко. Ако не можеш сам да си я направиш отиди до Мони в с. Продановци тел. 0878 177 589. Сервиза е много добър и аз често си правя там моите Витари и повдигаме с него такива. Има като твоята , но повдигната и с лебетка. Можеш да ги сравниш на живо. Може да ми звъниш и на мен , тел ми е в подписа. Успех с Витарата и да те слуша дълго.0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеПринципно може Всичко. Ако не можеш сам да си я направиш отиди до Мони в с. Продановци тел. 0878 177 589. Сервиза е много добър и аз често си правя там моите Витари и повдигаме с него такива. Има като твоята , но повдигната и с лебетка. Можеш да ги сравниш на живо. Може да ми звъниш и на мен , тел ми е в подписа. Успех с Витарата и да те слуша дълго.SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
Коментар
-
Мисля че колегата по горе се е объркал малко амове казват знаещите от Опел се слагало а пружини от Вартбург. И пак от знаещите съм чел че амовете от Опел са два модела търсиш И мериш при разпънато положение да са около 60см. При мен стана с такива от Опел Астра 93г и задни пружини от Ауди 80 комби. Ако съм в грешка ме поправете.0878424143
0887424150
Коментар
-
Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнениеМисля че колегата по горе се е объркал малко амове казват знаещите от Опел се слагало а пружини от Вартбург. И пак от знаещите съм чел че амовете от Опел са два модела търсиш И мериш при разпънато положение да са около 60см. При мен стана с такива от Опел Астра 93г и задни пружини от Ауди 80 комби. Ако съм в грешка ме поправете.SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
Коментар
-
аз имам къса база и вече 2 години съм с предни пружини от Варбург и амове от голф 5, возията е невероятна
И аз имам същата и тази седмица ще я повдигам. Предни амортисьори си поръчах нови газови на КАЯБА по 100 лв.бр. не знам дали са добри. Сега търся Варбургови пружини и ме интересува от къде да си купя готови подложки и на каква цена са.Последно редактирано от CarTest™; 24-02-13, 13:22.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар