здравеите колеги от скоро имам витара дълга база 1998г.Та вапроса е има ли някои от Самоков и региона да ми я вдигне,четох че трябват пружини от вартбург амове от омега и тъи на татак но сам малко бос и сам няма да се справя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпросче за повдигане на витара дълга база.
Свий
X
-
не се маитапа говорих с някои познати ама ми говорят за много сложни интервенции,а аз искам само да я повдигна лекичко,с пружини нови амове и подлошки отпред.Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
Ееее... там , ако не намериш , обади се у Говедарци , там ще те .... Майтапиш ли се ?
а също така ме интересува може ли да сложа лебедка без да сменям бронята.Последно редактирано от CarTest™; 12-02-13, 22:34.SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
От: Въпросче за повдигане на витара дълга база.
Принципно може Всичко. Ако не можеш сам да си я направиш отиди до Мони в с. Продановци тел. 0878 177 589. Сервиза е много добър и аз често си правя там моите Витари и повдигаме с него такива. Има като твоята , но повдигната и с лебетка. Можеш да ги сравниш на живо. Може да ми звъниш и на мен , тел ми е в подписа. Успех с Витарата и да те слуша дълго.0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
мерси за помоща ще му се обадя,то аз го познавам Моната няма проблем, просто не се бях сетил за него.Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеПринципно може Всичко. Ако не можеш сам да си я направиш отиди до Мони в с. Продановци тел. 0878 177 589. Сервиза е много добър и аз често си правя там моите Витари и повдигаме с него такива. Има като твоята , но повдигната и с лебетка. Можеш да ги сравниш на живо. Може да ми звъниш и на мен , тел ми е в подписа. Успех с Витарата и да те слуша дълго.SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
Коментар
-
Мисля че колегата по горе се е объркал малко амове казват знаещите от Опел се слагало а пружини от Вартбург. И пак от знаещите съм чел че амовете от Опел са два модела търсиш И мериш при разпънато положение да са около 60см. При мен стана с такива от Опел Астра 93г и задни пружини от Ауди 80 комби. Ако съм в грешка ме поправете.0878424143
0887424150
Коментар
-
мерси колега и аз прочетах че от астра или от омега е наи добре.Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнениеМисля че колегата по горе се е объркал малко амове казват знаещите от Опел се слагало а пружини от Вартбург. И пак от знаещите съм чел че амовете от Опел са два модела търсиш И мериш при разпънато положение да са около 60см. При мен стана с такива от Опел Астра 93г и задни пружини от Ауди 80 комби. Ако съм в грешка ме поправете.SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
Коментар
-
аз имам къса база и вече 2 години съм с предни пружини от Варбург и амове от голф 5, возията е невероятна
И аз имам същата и тази седмица ще я повдигам. Предни амортисьори си поръчах нови газови на КАЯБА по 100 лв.бр. не знам дали са добри. Сега търся Варбургови пружини и ме интересува от къде да си купя готови подложки и на каква цена са.Последно редактирано от CarTest™; 24-02-13, 13:22.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар