Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся КОЖУХ на "ПРАСЕ" преден диф. Гр.Витара 2004 2.0 бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: търся КОЖУХ на "ПРАСЕ" преден диф. Гр.Витара 2004 2.0 бензин

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
    Е вече познаваш един дет не му е пръснат предния диф.Гранда дето му сменях лагера беше и той там (на срещата) ,тъй че кой е неподготвен не знам .На следващата ти глупост или мисля че вече се дразниш с мен ,ПО ГОРЕ ПИСАХ ! Ама явно гледаш да се дразниш (или да се правиш на велик) че,, ДВИГАТЕЛЯ МИ НЯМА ТОЛКОВА ВЯТЪР ДА ГО ЧУПИ'' Аз познавам доста витараджии които ,,НЕ СЕ УВАЖАВАТ'' защо ли ? Имам един чувал с предни дифове на гранд витара ако искаш ще ти ги пратя за алуминий .
    Последно и най важно :-Колко пари взимаш за чугунен диф с касета ? Май това е цялата игра ......... .
    Понеже го взимаш много лично , което ти казах по горе. Всички сме хора и грешим , но големите си признават и взимат поука , а тая Гранд без втулка ли дойде до там ? С кой номер кара на с-ето или и тя беше съдия като теб ? Ти с твоята мина ли през локвата дето беше скарата ? Ако беше се пробвал нямаше да имаш предно , а и нямаше да се качиш. Там аз бях съдия. Темата е за ухото на Гранд. Като имаш един чувал такива му прати на колегата един и да е ок. Кое е по скъпо алумин или железо . Тука пак губиш по точки. АЗ НЕ ПРОИЗВЕЖДАМ чугунени дифове за Витари. Купувам ги и след това ги продавам . Който има за продаване такъв счупен , здрав и тн. аз съм човека купувам. Плащам желязо като за мед - защо ли ? П.С. Понеже ме кефиш и караш Сузуки , мога да ти пусна една гатанка: Познай с какво предавателно число бях на с-ето в неделя и печелиш каса по избор , ако ли не за мен по твой избор ???
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

От: търся КОЖУХ на "ПРАСЕ" преден диф. Гр.Витара 2004 2.0 бензин

Ох Иване ,Иване , тая втулка дет я дъвчеш още ......... ще ти обясня точно какво съм направил с въпросната втулка (макар че не му е тука мястото), ама ти тогава ме разбра грешно и като подходи към мен така остро не ми се и обясняваше . Извадих полуоската (ти знаеш как) срязах лагера на две без наранявам нито датчика на АБС нито самата полуоска ,прерязах и вътрешната черупка внимателно на две срещуположни страни ,след това с здрав секач я разцепих на две ,след като се махна имаше възможност да се хване на преса и да се избие самата втулка с датчика ,следва лагер Фаг за 25лв (ти знаеш колко струва да си вземеш комплект ,но аз съм беден или хитър ,както искаш така го тълкувай) и нагряване на старата втулка и датчика и пускането им на самата полуоска . А на въпроса Що не минах през локвата ? Ми дойдох последен с Антон и Белата , бях толкова гладен че ми беше черно пред очите ,а хората се бяха наяли вече .Не знам дали щях да го кача (щот не съм пробвал) но определено съм минавал и през по кофти места без да се чупи.Щях да пратя на колегата имам и без пари щях да му го дам но видях късно темата и прочетох че го е заварил. Иванчо аз не губя по точки защото не се състезавам с никой ,винаги съм бил механик на рали автомобил ,тествал съм го ,но даже не съм изявявал желание да бъда навигатор или пилот(имал съм възможност) ,ПРОСТО НЕ СЪМ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ХАРАКТЕР . Щях да се пусна след състезанието но бях вир вода и всичкото желание ми се изпари ,исках само на топло и да легна (за това и жената ме кара,а и книжката ми е изтекла). За дифа не мога да ти кажа предавателните числа защото не познавам на боб (мога да ти кажа какви са заводските сложени) Все едно ти да познаеш с какъв бензин карам витарата ?? Ако познаеш ти пращам 5л безплатно за моя сметка ! (Антон да не подсказава ,че повече от него няма да види ) Абе накрая ще станем приятели ,ама що да е така

пп За черпането .нямаш никакъв проблем !
      Последно редактирано от jimito; 13-02-13, 22:08. Причина: допълване
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
      X