Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся КОЖУХ на "ПРАСЕ" преден диф. Гр.Витара 2004 2.0 бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся КОЖУХ на "ПРАСЕ" преден диф. Гр.Витара 2004 2.0 бензин

здр.Колеги
    търся КОЖУХ на "ПРАСЕ" преден диф. Гр.Витара 2004 2.0 бензин
    (някой да е сменял примерно забчатки само и да му е останал кожуха)?
    целия проблем е че счупих ухото което се жарзжа на един тампон
    Прикачени файлове

От: търся КОЖУХ на "ПРАСЕ" преден диф. Гр.Витара 2004 2.0 бензин

завари го.

Коментар

Заварих го.
      сега да видим колко ще издържи...

Коментар

Първоначално публикуван от DINIO_D Преглед на мнение
        Заварих го.
        сега да видим колко ще издържи...
        И "облечи" завареното място с алуминиева шина(заварена) и става вечно

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
          И "облечи" завареното място с алуминиева шина(заварена) и става вечно
          Е , чак пък вечно , колко да е вечно ? По вечно е да си търси от дизелова или от 2.5 ръчка.
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
            Е , чак пък вечно , колко да е вечно ? По вечно е да си търси от дизелова или от 2.5 ръчка.
            Е,чак пък да е по вечно ( Справка дифа на Николай от Ямбол).Други предложения ?
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Е то е ясно че този алум....й е компромис но поне вече няма да се счупи там.А наскоро се убедих че няма вечни неща-видях крив пиньон на Г-класа.Айде

Коментар

облякох го,но само от 2-те страни не знам защо ме убеди заварчика че ще държи и само от 2-те и още ме е яд ,
                но смятам да измисля още някоя външна планка на "П" през 2-та болта...че иначе само там ще ми е "акъла"

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                  Е,чак пък да е по вечно ( Справка дифа на Николай от Ямбол).Други предложения ?
                  Справка има и при мен от с-ето в Ягода тази неделя. Ти трябва да беше там. Останах без предно по средата на трасето. Проблема е вътре в дифа , кардана върти , полуоските за здрави , но не се предава към тях движение. Най вероятно съм скъсал касетата , а тя е от Гранд и се зацепва. Ако бях с алуминиев щеше да се пръсне и отвори от всякъде и от него нищо нямаше да става . Николай от Ямбол колко алуминиеви е счупил ? Ти на твоята Витара досега не си ли чупил ?

Коментар

Това не единственото слабо място на този диф
                    Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Справка има и при мен от с-ето в Ягода тази неделя. Ти трябва да беше там. Останах без предно по средата на трасето. Проблема е вътре в дифа , кардана върти , полуоските за здрави , но не се предава към тях движение. Най вероятно съм скъсал касетата , а тя е от Гранд и се зацепва. Ако бях с алуминиев щеше да се пръсне и отвори от всякъде и от него нищо нямаше да става . Николай от Ямбол колко алуминиеви е счупил ? Ти на твоята Витара досега не си ли чупил ?
                      Сега отговор на твоите въпроси:
                      1.Бях там , даже бях и съдия ,но ти не стигна до мене
                      2.Не знам колко алуминиеви е чупил ,но знам че чугунения го счупи на сняг без да го е напъвал , ама БЕЗ ! Изрони зъби на пиньон и корона .Чудна работа ........
                      3.Не не съм чупил ,а е виждал доста зор (с алуминиев съм) но това си го обяснявам че мотора няма толкова много вятър че да го чупи .Но съм късал каре от шлици ,карето си излиза а шлиците остават в дифа ето и линк да погледнеш http://www.offroad-bulgaria.com/show...=140434&page=5

Мисля че отговора на твоя диф се крие в отговор номер 2 .

Коментар

... но това си го обяснявам че мотора няма толкова много вятър че да го чупи ...
                        Когато счупих моя, не бих казАл, че съм ползвал много мощност. Беше виждАл и повече зор
                        Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Първоначално публикуван от Niki 76 Преглед на мнение
                          Когато счупих моя, не бих казАл, че съм ползвал много мощност. Беше виждАл и повече зор

Да за това говорих .........

Коментар

Да за това говорих .........
                            Пак се изказваш не подготвен. За кое по точно говориш . Колегата Niki 76 ти говори за пръснат и тотално за боклука преден диф от алумин . По точка 2 от горния ти пост първо питай и после се изказвай , защото тук мненията остават за дълго и не можеш да ги скриеш. Теб още те боли , че се изказа неподготвен за задна полуоска на Гранд и , че лагера и е без втулка и аз те поправих малко рязко . В моя диф повредата е отстранена и се оказа точно това което предполагах. Беше се спукала заварката в касетата която я блокира. Ако те интересува и си виждал предна касета от Гранд мога да ти разясня подробно. И най-голямата подробност - счупил е касета , корона и пиньон , но кожуха му не е мръднал -защо ли ? Ти твоята Витара кога си я карал с такъв двигател и такива гуми като неговите ??? П.С. Не познавам уважаващ себе си Витараджия , който да не е пръснал поне един преден алуминиев диф

Коментар

Пак се изказваш не подготвен. За кое по точно говориш . Колегата Niki 76 ти говори за пръснат и тотално за боклука преден диф от алумин . По точка 2 от горния ти пост първо питай и после се изказвай , защото тук мненията остават за дълго и не можеш да ги скриеш. Теб още те боли , че се изказа неподготвен за задна полуоска на Гранд и , че лагера и е без втулка и аз те поправих малко рязко . В моя диф повредата е отстранена и се оказа точно това което предполагах. Беше се спукала заварката в касетата която я блокира. Ако те интересува и си виждал предна касета от Гранд мога да ти разясня подробно. И най-голямата подробност - счупил е касета , корона и пиньон , но кожуха му не е мръднал -защо ли ? Ти твоята Витара кога си я карал с такъв двигател и такива гуми като неговите ??? П.С. Не познавам уважаващ себе си Витараджия , който да не е пръснал поне един преден алуминиев диф
                              Е вече познаваш един дет не му е пръснат предния диф.Гранда дето му сменях лагера беше и той там (на срещата) ,тъй че кой е неподготвен не знам .На следващата ти глупост или мисля че вече се дразниш с мен ,ПО ГОРЕ ПИСАХ ! Ама явно гледаш да се дразниш (или да се правиш на велик) че,, ДВИГАТЕЛЯ МИ НЯМА ТОЛКОВА ВЯТЪР ДА ГО ЧУПИ'' Аз познавам доста витараджии които ,,НЕ СЕ УВАЖАВАТ'' защо ли ? Имам един чувал с предни дифове на гранд витара ако искаш ще ти ги пратя за алуминий .
                              Последно и най важно :-Колко пари взимаш за чугунен диф с касета ? Май това е цялата игра ......... .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X