Обява

Свий
Няма добавени обяви.

опел омега на самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: опел омега на самурай

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
    Радиатора от опела определено не влиза отпред. Ладовия двигател идва малък и двигателя загрява. Намерил съм един от друг опел, но не знам точно какъв модел, който е максимума, който се събира отпред. Имам хидравлика и кормилната кутия намаля още разстоянието за по-широк радиатор.

С мостове от УАЗ съм, ресьорите са ми газ69+трабант. Возия и ходове - прекрасни. А-рамо - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
    Благодаря! Винаги си точен с отговорите. Антон от Сливен качи на неговата Витара такъв мотор, мотора примърдва от тампоните и удря радиатора и го пробива,естественно, мисля че коша на такава Витара е и по-голям от самурайския.
    Още веднъж благодаря!
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Някой монтирал ли е дизелов двигател от омега?От кой модел омега двигатели ползвате?Благодаря!

Коментар

Не е възможно да не става опеловия радиатор не ме карайте да шпионирам из самоковско набутах цял 1.8is-ов BMW барабар с радиатора та опеловия да не влезе (да не си го оставил мн. напред) скоро виждах едно самурайче отпред на пружини а отзат на ресор мн. ми допадна аз бих се замислил и за смяна на мостовете

Коментар

Ники ,оказа се ,че единият тампон на двигателя/от шофьорската страна /е скъсан ,а другият е започнал да се къса.Смених ги и двата с по здрави/поръчкови/ и нови,отзад на раздатката са добре засега.Освен това гредичките ,които държат радиатора също ги укрепих допълнително да не примърдват към виското,че са малко "кекави" и ги преместих леко напред.За всеки случай махнах дифузьора,мисля че няма да е фатално ,при условие ,че виското е по наблизо от нормалното ,а и колата стоеше кажи -речи студена.
          И да колега,трудно се събира ,защото отзад делкото почти опира в коша,а радиаторът е максимално напред,колкото да не опре в механизма за заключване на капака.Естествено сигурно има вариант да се сложи друг радиатор или витаровия с по "тънка" ел перка и се махне виското разбира се.
          И говорим за Витара де!
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

колега даи некоя снимка с бмв матора че може и такьв двигател да искочи качвал ли си ресьорите отгоре

Коментар

Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнение
              колега даи некоя снимка с бмв матора че може и такьв двигател да искочи качвал ли си ресьорите отгоре
              Снимки ще потърся някъде имаше че самурая вече не е мой,за мен най лесен за монтаж е 1.8is(148к.с)но за самураиски мостове забрави с него моите бяха тоyota с пасатови предни пружини и задни самара

Коментар

какво ще кажете за 16 или 19тд от голф но вече трябва фланец

Коментар

Може да се сложи всякакъв двигател но за повечето трябва фланец, нови стойки на двигателя ,преправяне на изпускателна система .И аз мислех за 1.9 тди или 1.6 тд от VW ама не ми се занимаваше .Трябваше да купя кутия от самурай 5 степенна че мойта беше 4 ,после фланец ,маховик ,съединител стартер и тн. татък .За това реших направо двигател+кутия +цялата му инсталация .
                  Suzuki Samurai 420i

Коментар

Търся уаз 469 бес джигател . Имам омегоф 2.0и искам да го сложа ама се опасяжам за хидражликата дали ше стане. Някои може ли да ми каже дали става?

Ако може снимки .

Коментар

Първоначално публикуван от vaskosa Преглед на мнение
                      Търся уаз 469 бес джигател . Имам омегоф 2.0и искам да го сложа ама се опасяжам за хидражликата дали ше стане. Някои може ли да ми каже дали става?

Ако може снимки .
                      имаш копче и му търсиш балтон.
                      SUZUKI VITARA V6
                      HONDA CBR 919RR
                      MERCEDES ML
                      MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Пак да попитам, УАЗ-ви мостове са с по-две спирачни цилиндърчета,трябва ли да се сменя спирачната помпа?
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

Слагай витарски дискове и апарати бе. УАЗ-овите спирачки са кошмар.
                          Ако не си чел-има тема за сманата, в раздела за УАЗ. Даже съм сложил и чертеж за планките които се слагат на моста, и за тях се хващат апаратите.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Слагай витарски дискове и апарати бе. УАЗ-овите спирачки са кошмар.
                            Ако не си чел-има тема за сманата, в раздела за УАЗ. Даже съм сложил и чертеж за планките които се слагат на моста, и за тях се хващат апаратите.
                            Коле, благодарности за отговора. Ако бях прочел нямаше да питам.
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

А има и откъде да го видиш на живо
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X