Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боди лифт и повдигане на VITARA от ИВАН ПОПОВ изпълнена от ИВАН ЕФРЕМОВ за 16 часа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Боди лифт и повдигане на VITARA от ИВАН ПОПОВ изпълнена от ИВАН ЕФРЕМОВ за 16 час

Колега до прага са 55см. а до върха на калника е 102 см

Коментар

От: Боди лифт и повдигане на VITARA от ИВАН ПОПОВ изпълнена от ИВАН ЕФРЕМОВ за 16 час

Браво, много добре се е получила джипката.
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Витарката е перфектна видях я на живо в действие.Само гумите и са калпави(градски )като мойте.

Коментар

Ето и малко снимки от теста на Витарката по време на разходката в Самоков.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo(33).jpg
Прегледи:1
Размер:260.4 КБ
ID:5451698Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo(34).jpg
Размер:259.3 КБ
ID:5451699Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo(36).jpg
Размер:160.0 КБ
ID:5451700Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo(37).jpg
Размер:113.5 КБ
ID:5451701Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo(38).jpg
Размер:67.1 КБ
ID:5451702Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo(39).jpg
Размер:131.6 КБ
ID:5451703

Коментар

Браво екстра тест сте спретнали!
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

а някой да е правил боди лифт (но само боди!) без пружини и боядисване на ГрандВитара дълга база??

Коментар

Първоначално публикуван от DINIO_D Преглед на мнение
                а някой да е правил боди лифт (но само боди!) без пружини и боядисване на ГрандВитара дълга база??
                То е същата работа. По лесно ще се разглобява , защото е по нова и няма ръжди. При този начин с П-профил и заварки към купето не може без боядисване . Другия вариант е с тампони. Може от Антон от Сливен или да си поръчаш турския комплект. Имай в предвид , че основите на броните са хванати за шасито и след това остават ниско .
                0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Идеално,но на тая джанта под 31-ца си е проблем.Страничните бордове на гумите стават мазало от камъните.А и също така ако си с оригиналните шпилки ги смени с по-дълги ,че джантите се държат на магия и имат лошия навик да падат.

Коментар

Колега bai IVAN,след лифта на окачването имахте ли проблеми със събиране н а колелата отпред-тип ТАТРА?Интересувам се защото и на мен мипредстоят същите интервенций,колко сантиметра са подложките на пружините(предните),слагахте ли подложка на А-рамото и фланец на кардана?

Мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от kokojambo_Dr Преглед на мнение
                      Колега bai IVAN,след лифта на окачването имахте ли проблеми със събиране н а колелата отпред-тип ТАТРА?Интересувам се защото и на мен мипредстоят същите интервенций,колко сантиметра са подложките на пружините(предните),слагахте ли подложка на А-рамото и фланец на кардана?

Мерси предварително
                      Не колелата нямат проблем след като се разпробиват правилно. Подложките са 4 см. а удълженията на амовете са 5 см. Подложка на А рамото няма и на кардана също.

Коментар

Имам едно питане аз Какво се случва с кормилния прът при толкова голям боди лифт? нали като вдигате купето охлабваме болтовете на сглобките до каретата(още говоря за кормилния прът) и после ги стягаме...Но при толкова голям лифт на хваща ли на много късо сглобката(каре-прът) ? При мен когато правих боди лифт 4 см дължината на на сглобката беше спаднала наполовина?Дано се е разбрало какво искам да кажа
                        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от bai IVAN Преглед на мнение
                          Не колелата нямат проблем след като се разпробиват правилно. Подложките са 4 см. а удълженията на амовете са 5 см. Подложка на А рамото няма и на кардана също.
                          Под ''разпробиване'' амортесьорите ли имаш пред вид?

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                            Имам едно питане аз Какво се случва с кормилния прът при толкова голям боди лифт? нали като вдигате купето охлабваме болтовете на сглобките до каретата(още говоря за кормилния прът) и после ги стягаме...Но при толкова голям лифт на хваща ли на много късо сглобката(каре-прът) ? При мен когато правих боди лифт 4 см дължината на на сглобката беше спаднала наполовина?Дано се е разбрало какво искам да кажа
                            Ти не си ли чувал за Витари малки тайни . Я питай Белята колко нерви и бира му струваше да разгадае тайната за задните пружини за лифт. Понеже знам , че ще почерпиш ще ти кажа. При вдигане на горе с 10 см. изместването на купето на зад не е 10 см. Кормилният прът е с две карета като кардан. Шлиците и от двете страни имат огр. болт от който не може да бягаш. И не на последно място , ако дойде къс се сменя с по дълъг от Витара без хидравлика . Той е с 5 см. по дълъг и има шлици в средата.

Коментар

Да благодаря ! Това за геометричните особености ми беше ясно ,но явно пак моята испанка ми крои номера...при мен просто дойде прекалено къс според мен...Двам и двам влизаше
                              и стигаше шлица до освободеното за да мога да завия болта(и от двете страни охлабвам) ...Аз ще правя някакви фокуси отпред да почва на 4см и до отзад да е на 0 защото ми седи криво купето...В началото беше по-вдигната отпред и с течение на времето клекна...Но това не ме бърка защото по-малко навярно товаря каретата...И така де...Благодаря за разяснението! А за протокола каква да е бирата (освен студена) на следващото мероприятие където се засечем?
                              Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от kokojambo_Dr Преглед на мнение
                                Под ''разпробиване'' амортесьорите ли имаш пред вид?
                                Да , но само горната дупка с 15 мм. бургия. Болта там също може да се смени с по дълъг и шайби 2 мм дебели с широка периферия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X