Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боди лифт и повдигане на VITARA от ИВАН ПОПОВ изпълнена от ИВАН ЕФРЕМОВ за 16 часа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Боди лифт и повдигане на VITARA от ИВАН ПОПОВ изпълнена от ИВАН ЕФРЕМОВ за 16 час

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
    Да благодаря ! Това за геометричните особености ми беше ясно ,но явно пак моята испанка ми крои номера...при мен просто дойде прекалено къс според мен...Двам и двам влизаше
    и стигаше шлица до освободеното за да мога да завия болта(и от двете страни охлабвам) ...Аз ще правя някакви фокуси отпред да почва на 4см и до отзад да е на 0 защото ми седи криво купето...В началото беше по-вдигната отпред и с течение на времето клекна...Но това не ме бърка защото по-малко навярно товаря каретата...И така де...Благодаря за разяснението! А за протокола каква да е бирата (освен студена) на следващото мероприятие където се засечем?
    А когато няма накъде/например при местене на кутията напред/ се удължава корм прът .
    И уточни купето спрямо шасито ли клекна отпред или шасито спрямо земятаАко е второто,май при всички Витари с по-хард експлоатация се получава.При мен на късата ми Витара с независимото окачване сложих пружини от Гранд Витара ,и те клекнаха ,че после допълнително подложки.
    Последно редактирано от antiroad; 14-02-13, 07:48.
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

От: Боди лифт и повдигане на VITARA от ИВАН ПОПОВ изпълнена от ИВАН ЕФРЕМОВ за 16 час

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
      Ти не си ли чувал за Витари малки тайни . Я питай Белята колко нерви и бира му струваше да разгадае тайната за задните пружини за лифт. Понеже знам , че ще почерпиш ще ти кажа. При вдигане на горе с 10 см. изместването на купето на зад не е 10 см. Кормилният прът е с две карета като кардан. Шлиците и от двете страни имат огр. болт от който не може да бягаш. И не на последно място , ако дойде къс се сменя с по дълъг от Витара без хидравлика . Той е с 5 см. по дълъг и има шлици в средата.
      Явно и аз ще трябва да глася бирата!Защото имам същия проблем.Моята е без хидравлика и при 5 см боди лифт отпред и разхлабен кормилен прът шлиците влизат много малко.Та въпроса ми към господин Витара(Попов) е -за да се удължи от тези шлици по средата ,какво трябва да се направи?Може би да се избие щифта фиксиращ двете части на пръта,и ако е така после фиксират ли се някак двете части(примерно с нова дупка и набиване на щифта) или не?

Коментар

Браво! Витарата е станала чудесна.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
          Явно и аз ще трябва да глася бирата!Защото имам същия проблем.Моята е без хидравлика и при 5 см боди лифт отпред и разхлабен кормилен прът шлиците влизат много малко.Та въпроса ми към господин Витара(Попов) е -за да се удължи от тези шлици по средата ,какво трябва да се направи?Може би да се избие щифта фиксиращ двете части на пръта,и ако е така после фиксират ли се някак двете части(примерно с нова дупка и набиване на щифта) или не?
          Такъв щифт и прът до сега не съм разглобявал . Раздвижи хубаво шлиците и ако пак не стига удължи пръта от едната страна.
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
            Такъв щифт и прът до сега не съм разглобявал . Раздвижи хубаво шлиците и ако пак не стига удължи пръта от едната страна.
            Tи ме уби.Нощес тръгвам за състезание ,но като се върна ще го разглобя и ще докладвам

Коментар

Колега(bai IVAN) От какво cа Задните пружини и амовете на Витарката.
              Последно редактирано от Mihael Garnev; 16-04-13, 18:43.
              SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Видях процеса на изработка и избраните компоненти, както и монтажа на живо и определено го Препоръчвам на витараджийте чудещи се как да си повдигнат и подобрят машината!
                Също и лично съм много доволен от услугите в сервиза!(Макар и не с Витара)
                Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Задни пружини от варбург, задни мортисьори от Омега Б, предни разработна на нашия сервиз и Иван П.

Коментар

Благодаря Колега.
                    SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Колега а задните амортисъори от кой модел са от по дългите ли те са около 73см в разгънато положение.
                      [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:сссссссс.jpg
Прегледи:2
Размер:147.5 КБ
ID:5797584

Този профил как е захванат към купето - заварен ли е?
                        Профила 50/50/3 ли е?
                        Ако е заварен, на него има заварени шпилки както си е оригинално или по друг начин е сглобката?

Коментар

Никой ли не знае?
                          Най-много ме интересува като се завари профила за купето, как става захващането към рамата - заваряване на гайки в профила и после отдолу с болтове? Или?

Коментар

Болт през цялото или болт с дъълга гайка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X