Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заигравка със speed sensor Витара '96

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заигравка със speed sensor Витара '96

Благодарско !
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Благодарско за темата, поздравления! Като взех и мойта витарка, преди 6 месеца, отвреме на време ми светваше същата грешка на чек-енджина, но скоростомера си работеше коректно. Навъртях и няколко хиляди км., и отдавна не е светвал, надявам се да не го и прави повече, че като гледам каква разправия е, май не ми се занимава и ще си го оставя така
      Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
      Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
      Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
      Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

A, той самия скоростомер си е чисто меаничен (в случая) и не му дреме особено за тая ампулка. Не съм отварял до там табло на японка, може и да е по-лесно за смяна.
        Напоследък забелязвам все повече разлики на японското и испанското производство. И както се оглеждам за Витара, така стигам до извода, че май по-добре 300 годишна японка, отколкото по-запазена испанка Повечето са дреболии, но пък са дразнещи... както и да е.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Я да повдигна темата, вече постоянно си ми свети чека, за грешка 24.. Интересното е, че и почнаха оборотите на празен ход да ми стоят на 1300-1500.. Чудя се, дали е възможно от грешката да ми държи високи обороти? Иначе в движение си работи коректно скоростомера..
          Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
          Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
          Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
          Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнение
            Я да повдигна темата, вече постоянно си ми свети чека, за грешка 24.. Интересното е, че и почнаха оборотите на празен ход да ми стоят на 1300-1500.. Чудя се, дали е възможно от грешката да ми държи високи обороти? Иначе в движение си работи коректно скоростомера..
            Възможно е. Ако датчика не е по реда си, компа постоянно си мисли, че колата е в движение и съответно дава малко повече тяга. Чак 1500 са много, би трябвало да ги държи на 1000-1200, но все пак зависи.
            За да не гадаеш, премери. Дали на таблото или на куплунга на компа - както прецениш, че ти е по-лесно.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X