Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с компютъра на витара 1.6 8в

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с компютъра на витара 1.6 8в

Първоначално публикуван от jecho_lz Преглед на мнение
    Данков,имам интерес към компа(зависи на каква цена е),къде се намира Витарата?
    Опитах да ти пиша на лични обаче не можеш да приемаш лични защото трябва да изтриеш някои от старите съобщения.Днес ще говоря с него и ще ти пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от jecho_lz Преглед на мнение
      Данков,имам интерес към компа(зависи на каква цена е),къде се намира Витарата?
      Дано е същия , като твоя.
      Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от jemil1 Преглед на мнение
        И аз имам същия проблем не съм свалял компа на витарата щото ни стигнах до там . Бушоните здрави бензиновата помпа работи -- нямам ток на кабела на дюзата на моноинжекцията. Като подам 12v директно от акумолатора витарата пали и работи , ток подавам на червен със 2 сини пръстенчета кабел. Въпроса ми е има ли предпазител
        или реле на този кабел които да не работят или причината да не идва ток е в компютъра
        Твоя комп. същия номер ли е ? Или по точно с коя бобина си. Ако си с обикновенна и Витарата ти е преди 93 г. проблема може да е и от релето до компа. То е двойно и е с големината на цигарена кутия. Компа няма отделна маса , която да се откачи. На дюзата не е хубаво да подаваш директно 12 волта. Тя работи от 3 до 6 волта , може да се наложи и нея да смениш.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Проблема е решен. Оттворихме компа сменихме един кондензатор който беше потекъл и окъсил и Витарата запали. Благодаря на всички колеги които помогнаха.

Коментар

И така,днес пак почти цял ден се занимавам с Витарата.Свалих компа и имаше няколко студени споики,и си викам там ще е проблема,презапоиха се всички споики и се лакира.Оставихме я да изсъхне и пробвахме но уви само препалва от време на време и тва е,не иска да работи на бензин.Пак свалям от другата Витара компа за проба и колата си работи.Направо не знам вече,ако някои има идеи съм готов да пробвам.

Коментар

Сменяй компа.
              Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

На там вървят нещата.

Dankov,дай някакъв тел за връзка.
                Последно редактирано от CarTest™; 05-01-13, 20:34.

Коментар

Колега писах ти на лични.

Коментар

Здравей, пиша по повод проблема с компа на витарата, хубаво е че колегите са ме похвалилиНе съм някакъв велик специалист, но ако желаеш мога да погледна компа след като си купиш друг или преди това?! Ако Данков го предложи на добра цена, моят съвет е да се замени, и в двата случая офертата важи, на мен лично ще ми е интересно, до скоро

П.С. Кутията е пълна

Коментар

Да правилно нека trent да погледне стария комп. той е в час с нещата и ако не става да се търси друг комп.

Коментар

Здравейте искам да попитам има ли разлика в компютрите на витара с автоматична скоростна кутия и на витара с ръчна.Благодаря предварително

Коментар

Здравейте колеги , имам един въпрос ....... може да е глупав ама ....... Може ли витара 1.6 моно , 8 клапана , да работи на газ без да има компютър. Предварително благодаря на отзовалите се .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X