От: Проблем с Витара няма ток на свещите
Да колега това е ясно , стигне ли работата до нов комп ще има скопяване , най много да сложа друго делко , което е с вакуумно управление на аванса щото това е без управление на аванса понеже компа му дава чрез датчика Хол.
Хах абе тя вика работеше ,как така изведнъж.............
За колегата bocho64
Преди малко в дъжда и вятъра се завирах да меря. На датчика Хол с извадена букса между никой пин няма 2,2 к.ом , мерих с цифровия мулт. със скала 20к.ом навсякъде 0к.ом. Май ще трябва да е той............ ама , като няма друг датчик около мен.
Първоначално публикуван от ognqn
Преглед на мнение
Имах подобен проблем само ,че съм с комутатор в делкото (модел до 91 година и 2 коня разлика) както и да е ...Комутатор беше...от нищото ейтей...Дотогава не бях чувал за заминал такъв... Минах по път като твоя и накрая 40 лв цяло делко ...хоп хоп и газ....
На датчика на Хол между пинове А и В-2200 ома.
Преди малко в дъжда и вятъра се завирах да меря. На датчика Хол с извадена букса между никой пин няма 2,2 к.ом , мерих с цифровия мулт. със скала 20к.ом навсякъде 0к.ом. Май ще трябва да е той............ ама , като няма друг датчик около мен.
След малко след кафето излизам и пчвам , ама сега първо да посъбера малко мисли в тиквата,че вече комай мн. взе да забравя уроците едно време.......Вчера точно това мислех зелено-черния кабел , който е сигнала на импулса отиващ до комутатора да го допра на маса , но ме достраша да не бъгна комп или комутатора. При транзисторните запалвания /с чук и наковалня/ сигналния кабел взема сигнал от маса /чук,наковалня/ , но тук дали ще оцелеят нещата .....де да знам може да рискувам и да пробвам с едно две докосвания.
Коментар