От: Високи обороти на Витара 1.6 моно
Не е клапан, но както и да е. Много добра идея е да си го намериш, щото като не бачка ти ебава нормалната работа на мотора. Иначе адаша е прав - докато не бачка, по-добре затапи маркучлето, да не ти вкарва въздъх от където не трябва. Но си намери здрав регулатор. мембраната трябва да мърда напред-назад при промяна на налягането (и с уста се проверява... подухваш ... разбираш
), но като стигне мембраната до края на хода, трябва да спре и да не изпуска нищо от никъде.
Едва след това си прави центровка - мързи ме да ровя, че тъкмо се прибирам от виелицата вън и ми е винско и свинско, но по спомен центровката се прави с включен (и рабоещ, естествено) вакуум. * градуса +/-1 за бенз, за газ ... де да знам, 10 е добре, 12 може би, ама нагоре май не препоръчвам.
Не е клапан, но както и да е. Много добра идея е да си го намериш, щото като не бачка ти ебава нормалната работа на мотора. Иначе адаша е прав - докато не бачка, по-добре затапи маркучлето, да не ти вкарва въздъх от където не трябва. Но си намери здрав регулатор. мембраната трябва да мърда напред-назад при промяна на налягането (и с уста се проверява... подухваш ... разбираш
), но като стигне мембраната до края на хода, трябва да спре и да не изпуска нищо от никъде. Едва след това си прави центровка - мързи ме да ровя, че тъкмо се прибирам от виелицата вън и ми е винско и свинско, но по спомен центровката се прави с включен (и рабоещ, естествено) вакуум. * градуса +/-1 за бенз, за газ ... де да знам, 10 е добре, 12 може би, ама нагоре май не препоръчвам.
Коментар