Колеги ,дайте моля ви идея дали това което се случва с моя джип е нормално или не!Значи ето за какво говоря-да спомена ,че колата има монтиран газов инжекцион и се кара основно на газ;сутрин проверявам нивото на антифриза в разширителния съд и то е до горната черта макс.Тръгвам да карам колата ,например по магистрала със 130-140 км и примерно ми се налага да спра и заредя след 1 час.Когато спра на бензиностанцията и загася мотора,от радиатора започва да връща антифриз в разш.съд и го пълни до горе,че даже започва да го изхвърля през маркучето навън.След като се поохлади антифриза ,радиатора изпива всичкото количество от разш. съд и той остава празен.Установих,че след като върне антифриз в разш.съд ,започва да надува само горещ въздух и антифриза бълбука.Проблема ми е ,че след като спра колата и на другия ден отида да провря нивото на антифриза,него го няма в разш.съд и трябва да доливам пак до горната черта.Този проблем го прави ,когато колата е загряла много ,освен примера с магистралата,мога да спомена и когато карам по баир по-дълго време и пак спра и загася колата.Иначе проблем със загряване на мотора нямам.Стрелката си е в нормата постоянно .Моля дайте ми съвет имам ли проблем с нещо или да не се шашкам .Благодаря ви предварително!

Коментар