Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vitara от бензин към дизел 1.9 ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Vitara от бензин към дизел 1.9 ТД

Приемам офертата но само за кафе
    Uaz 469 2.4 D MB
    KTM 600 ROTAX
    Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
    Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Ето 2 не много качествени клипчета на таралясника http://vbox7.com/play:4219a61742 ,http://vbox7.com/play:59e37775fd
      Uaz 469 2.4 D MB
      KTM 600 ROTAX

Коментар

Издържахме технотеста успешно в ТИАТ Шумен и вече спокойно ще регистрираме в КАТ
        Uaz 469 2.4 D MB
        KTM 600 ROTAX

Коментар

Ами честито.
          С Иво се запознахме наживо, пихме някакви кафета, приказвахме си за двигатели и джипки, и сега имам един приятел повече.
          Той също!

Абе мъчи се да ме убеди, че 1,9 ще ми върши работа, и не ми трябва 2,1 ама Иво няма състезателни амбиции...

Иначе като видях витарата днес-добра работа, има златни ръце, дай Боже повече такива българи.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Ами честито.
            С Иво се запознахме наживо, пихме някакви кафета, приказвахме си за двигатели и джипки, и сега имам един приятел повече.
            Той също!

Абе мъчи се да ме убеди, че 1,9 ще ми върши работа, и не ми трябва 2,1 ама Иво няма състезателни амбиции...

Иначе като видях витарата днес-добра работа, има златни ръце, дай Боже повече такива българи.
            Кольо слагай едно турбо на твоя мотор... нафтата е гориво за печки
            Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Бе стария тъп дизел си е баш за джип. Не се плаши от никаква вода, може да се залива и да е целия под вода, докато с бендзиня не става.
              А когато съм в някой траял и педала е натиснат до ламарината, и вече двете гуми са горе, а задните по баира, и трябва още някое нютонче въртящ момент-дизела е незаменим...

Абе нали обичам да се цапам, и ме сърби главата отвътре-ще се влиза във филма, ама де да видим.

Засега се търси дизел 2,1 от пежо/ситроен, ама с обикновената помпа, не с електроника. Че в такъв случай нищо не правим... Ако някой знае някъде да се продава(ама на човешка цена) да свирка.

Коментар

Ще сложи турбо и ще умори мотора за две състезания. Докато стария надежден XUD, ще надживее още няколко купета на Витаралясника. Хеле пък с темповете с които Колето ги чупи. Коле, моя за 120К, освен смяна на масло и филтри и веднъж ангренажен и сервизни ремъци, друго не е видял. А със сигурност е над 350К.
                В "Продавам" има обява за Рено 2,1 ТД, но за тоя мотор нищо не мога да кажа...

ПП: Търси някой стар ХМ илиПежо 605. На Ксантиите са редки 2,1, макар че ги има.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ами честито.
                  Той също!

Ти май с тия кафета ми намекваш за по-хард течности следващия път
                  Относно дали 1.9 или 2.1 сам ще си избереш .Аз съм на мнение , че 2.1 може да дойде доста тежичък , а това ще смачка част от предимството на Витаралясника но си достатъчно голям за да прецениш сам!
                  А ръцете на такива като мен не са златни а мазни , ма сигорно са проблеснали на слънцето и си се объркал
                  Uaz 469 2.4 D MB
                  KTM 600 ROTAX

Коментар

Какво не му харесвате на 2,1 с електронна помпа. По - икономичен е и по - пъргав (сравнение с механична помпа). Може да му се смени и софтуера и става доста приятен. Пък ако толкова не Ви харесва помпата или сдаде багажа спокойно му се присажда механична такава. Не мисля че е много по-тежък от 1,9.
                    Три дена глупави експерименти икономисват половин час четене!

Коментар

Като гледам Колето колко обича кабелаци , компютри и всякаква електроника- Нема да стане с умна помпа!
                      Той го иска максимално тъпо и елементарно направено.Без каквито и да било кичове, а и разхода на гориво на джипка за състезания ако го гледа някой първо ще се учудя и после ще питам как го засича
                      Uaz 469 2.4 D MB
                      KTM 600 ROTAX

Коментар

Първоначално публикуван от danail_3 Преглед на мнение
                        Какво не му харесвате на 2,1 с електронна помпа.
                        С електрониката може ли така:

Щото само наличието на токове по двигателя на витарата ме спира и аз да вляза толкова надълбоко. Даже съм мерак и за по-дълбоко. То даже елементарното кабелче за клапана за гасене ми идва много, за мен е най-добре гасенето да става като на стар трактор-с отнемане на газта.

Коментар

С електрониката може ли така:

Щото само наличието на токове по двигателя на витарата ме спира и аз да вляза толкова надълбоко. Даже съм мерак и за по-дълбоко. То даже елементарното кабелче за клапана за гасене ми идва много, за мен е най-добре гасенето да става като на стар трактор-с отнемане на газта.
                          Джипа на снимката не е ли бензинов?
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Коле,дизелов силов агрегат "млъква" и при затваряне на притока на въздух,а не само на гориво-ти си нататък с дросел на всмукателния тракт с ръчно управление
                            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                              Джипа на снимката не е ли бензинов?
                              Де да знам бе, бензина как ще работи под вода?..

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                              Коле,дизелов силов агрегат "млъква" и при затваряне на притока на въздух,а не само на гориво-ти си нататък с дросел на всмукателния тракт с ръчно управление
                              То въпроса не е как да угасим мотора. Начини много.
                              Въпросът е как да не угасне самоволно когато е под вода.
                              А и показателите на дизеловите двигатели подхождат доста повече за джип отколкото бензиновите. Е, ако минем в големите кубатури нещата доста се омесват. Ама нали темата е за мотор за витара...

Коментар

Той да стигне до кабелчето с клапана пък аз ще му покажа как тоя клапан отива в кофата и гасенето става с жило като на дъртия му трактор
                                Uaz 469 2.4 D MB
                                KTM 600 ROTAX

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X