Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем в спирачният апарат на Витарата-решение ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем в спирачният апарат на Витарата-решение ?

Първоначално публикуван от bon40 Преглед на мнение
    Така и ще направя,но исках да имам и някакъв вариант с тези маркучета.А,за цената на маркучетата,питах и аз днес в магазин на сузуки(че,доста ми се вижда)-имам им телефона.Магазина,се намира на обръщача на автобусите,до ЖП гарата в Варна,и те ме сюрпризираха с.......24,70лв/бр.
    Ами то евро 07 е на 100м от там на изток провери цената е друга.
    Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

Здравейте!Проблема е решен,оказаха се буталцата - клеясали!Имаха и едва доловими язвички,но вчера и днес се представя повече от добре.Засега няма теч,и не е омазнен апарата,дано си остане и така!!!Ако,се наложи да се търсят буталца-ще пиша.Благодаря,още веднъж!!!

Коментар

Първоначално публикуван от bon40 Преглед на мнение
        Здравейте!Проблема е решен,оказаха се буталцата - клеясали!Имаха и едва доловими язвички,но вчера и днес се представя повече от добре.Засега няма теч,и не е омазнен апарата,дано си остане и така!!!Ако,се наложи да се търсят буталца-ще пиша.Благодаря,още веднъж!!!
        Моля ,радва ме се че сме ти били полезни !
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Амиии Те, колегите са ти написали всичко необходимо по казуса.Ама, ако беше прочел всичко в раздела за Сузуки, още преди да попиташ, щеше да си отговориш сам на въпросите по задържането на спир.Нищо лично Дончо, ама темата е дискутирана и по-преди.Това го пиша, не с цел "заяждане", а за да не се обременява и без това пространственото и излишно според мен изложение на някои теми.Още един път извинения, но моля колегите, преди да питат или напишат нешо, нека проверят дали го има или няма във Форума за да не се дублират нещата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X