Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся предни пружини от Вартбург

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся предни пружини от Вартбург

Написал съм два номера в тема "Крива Гранд Витара", потърси я и звънни, ако не са ги продали! Успех!

Коментар

Да споделя малко опит: На моята Витара отзад сложих оригинални руски задни пружини от Самара /нови на магазина са по 30 лв броя/ и оригинални руски задни хидравлични амортисьори от Алеко /нови на магазина - по 35 лв бройката/. Пружините са дълги 43 см. На моста на Витарата има легло с "чупка", там пружината ляга добре. Леглото за пружината на купето обаче е равно, за там взех подложки с "чупка" от автоморга, не знам от каква кола са. На едната снимка се вижда ясно каква е разликата във височините с повдигната задница и "неповдигната" предница.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10.jpg
Прегледи:1
Размер:94.6 КБ
ID:5506089Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12.jpg
Прегледи:2
Размер:95.7 КБ
ID:5506091Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:1
Размер:92.4 КБ
ID:5506090
      Георги Донев, 0889 437 687
      Nissan Patrol Y60

Коментар

А тези москвичови амортисьори могат ли да се ползват с обикновенни пружини
        Honda CR-V FACE

Коментар

Първоначално публикуван от Vasil82 Преглед на мнение
          А тези москвичови амортисьори могат ли да се ползват с обикновенни пружини
          Ако под "обикновени" пружини имаш предвид оригиналните на Витарата, мисля, че няма да стане. Не съм пробвал такъв вариант, но москвичовите амортисьори са по-дълги от Витарските, и сигурно оригиналните пружини не могат да се "разпънат" толкова.
          Nissan Patrol Y60

Коментар

Имам 2 комплекта предни пружини от вартбург 50лв комплекта.GSM 0895 664 184

Коментар

Гошо, добре е да погледнеш какво се случва с шарнира на А-рамото при висване на моста.Ако са ти по-дълги амортисьорите и пружините,моста виси на шарнира дори и с подложка,просто огледай !Хода на ама трябва да свърши преди хода на шарнира .И маркучето на спирачките май се изпъва повечко
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                Гошо, добре е да погледнеш какво се случва с шарнира на А-рамото при висване на моста.Ако са ти по-дълги амортисьорите и пружините,моста виси на шарнира дори и с подложка,просто огледай !Хода на ама трябва да свърши преди хода на шарнира .И маркучето на спирачките май се изпъва повечко
                Съвсем честно ще ти отговоря - не съм проверявал дали увисва на шарнира. За спирачните маркучи е вярно - изпъват се. И жилата на ръчната се изпъват, отпуснах ги от към лоста, за да не задържат.
                Идеята беше да я "вдигна" бързо, за да мога да участвам в едно състезание. Окачването издържа, очаквано строших каре. Ама завърших!!!
                Сега предстои поставяне на УАЗ-кови мостове, и там вече нещата отиват в друга тема!
                А тук исках да споделя, че вартбургските пружини могат успешно да се заместят със Самарски.
                Последно редактирано от Георги Донев; 19-08-13, 15:19.
                Nissan Patrol Y60

Коментар

Колеги,търся предни пружини от Вартбург. За връзка тел;0879188606.Благодаря ви предварително.

Коментар

Аз пак търся две пружини че мойте се счупиха за два месеца
                    [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

И аз търся 2бр. предни пружини от Вартбург. тел.0877289766 или на Л.С.
                      SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Колеги търся 2бр. предни пружини от Вартбург.тел 087-8-6-1-6-0-5-5 или на Л.С.

Коментар

Намерих си.
                          Последно редактирано от galopper; 04-01-14, 17:39.

Коментар

Ако са предни вартбургови кажи цена.

Коментар

Айде няма ли някой Колега 2 пружини,че са ми спешни.

Коментар

Имам две вартбургови и две от Ауди 80 ,подходящи за къса база,даже са изтъркани и боядисани червени
                                Имам и два комплекта амортисьори Билщайн,разпънати 60 см ,сгънати 35 ,подходящи за лифт.
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X