Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся предни пружини от Вартбург

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся предни пружини от Вартбург

Намерих си.
    SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

И аз ги продадох,остана ми още един комплект Билщайни/Витарата беше с двойни амортисьори отпред и с двойни отзад/
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

На търсещите пружини успех аз си намерих ,за което благодаря на колегата ,които ми се обади.

Коментар

Имам две предни пружини от вартбург 80лв. комплекта.

Коментар

На тази цена нови ли са?
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Те и нови маи са по евтини.
              SUZUKI VITARA V6
              HONDA CBR 919RR
              MERCEDES ML
              MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
                Те и нови маи са по евтини.

Не виждам ти пък с какви очи влизаш в темата и постваш мнението си. Те дори и на тази цена да
                са стига да са истински си заслужава,а не като твоите.

ПП. Още очаквам отговор на ЛС от м.Май.
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Ако са ви скъпи не купувайте.А ако има някъде чисто нови кажете къде?
                  878177589

Коментар

Тук в наше село имаше на склад чисто нови на цена от 80-85лв за 2бр.Ако някой има интерес мога да погледна дали ги имат още.
                    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                      Не виждам ти пък с какви очи влизаш в темата и постваш мнението си. Те дори и на тази цена да
                      са стига да са истински си заслужава,а не като твоите.

ПП. Още очаквам отговор на ЛС от м.Май.
                      Не разбрах какво точно имаш впредвид като моите, като не са ти харесали защо не ми ги върна веднага,а ми пишеш след 2 месеца.
                      SUZUKI VITARA V6
                      HONDA CBR 919RR
                      MERCEDES ML

Коментар

Не разбрах какво точно имаш впредвид като моите, като не са ти харесали защо не ми ги върна веднага,а ми пишеш след 2 месеца.
                        Имам впредвид че неса от Вартбург, а след два месеца се наложи монтажа.
                        Предполагам си прочел предната страница и мненията на колегите.
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                          Имам впредвид че неса от Вартбург, а след два месеца се наложи монтажа.
                          Предполагам си прочел предната страница и мненията на колегите.
                          За Вартбургуви съм ги купил и за такива съм ги продал,ако не са не съм знаел,нищо не съм направил умишлено и не смятаи че съм некакъв дет ще се прави на мангал за 30-40 лв.Бяха дълги 40 см и стават на витарата, и за това съм ги пратил.
                          SUZUKI VITARA V6
                          HONDA CBR 919RR
                          MERCEDES ML

Коментар

За Вартбургуви съм ги купил и за такива съм ги продал,ако не са не съм знаел,нищо не съм направил умишлено и не смятаи че съм некакъв дет ще се прави на мангал за 30-40 лв.Бяха дълги 40 см и стават на витарата, и за това съм ги пратил.
                            Ами като незнаеш не ги обявявай за такива. Тази дума"мангал"е много лоша,не я употребявай тук във форума.На Витара стават /пружините/ но задницата и заприлича на немска овчарка.
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Ако има съмнение за некоректност моля МОДЕРАТОРА да вземе мерки.
                              878177589

Коментар

Колеги за момента пружини няма очаква се пратка на 25.02.2014г.За цената немога да кажа.. и в магазина незнаят Поздрави.
                                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                                КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X