Обява

Свий
Няма добавени обяви.

как най-евтино да вдигна витара 99' година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: как най-евтино да вдигна витара 99' година

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
    +150лв да почерпиш и се връзва точно сметката.
    MaxBas, сега се зачетох в подписа ти и се зачудих, какъв е този лифт на окачването 5". Освен да смяташ и бодилифта, че инък много не ми излиза сметката.
    Ами нещо много се вирна не знам защо?отзад до калника е 90-91 см от 78 оридинално което е към 5 инча...Отпред 4 да е ...
    Много вирната седи...Явно ще е бил гаражен варбурга...И карам без кори и седалки...Малко и оттам спечелих като ,че ли...
    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Басе, да не бъркаш сантиметрите с инчове...
      Щото масовия лифт за витара е 5 см, което си е 2 инча.
      5 инча идват към 13 см, което е доста много и за по-големи джипове...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнение
        Ами нещо много се вирна не знам защо?отзад до калника е 90-91 см от 78 оридинално което е към 5 инча...Отпред 4 да е ...
        Много вирната седи...Явно ще е бил гаражен варбурга...И карам без кори и седалки...Малко и оттам спечелих като ,че ли...
        И при моята се получи това повдигане в първия момент, дори писах в темата на Славин, защото всичко беше по неговите чертежи. След като я поотръсках по чукарите всичко си дойде на място. Е задницата е вирната, но това е при всички. Всъщност предницата пада.
        А това, че си без седалки и кори не влияе.

Карамелчо, моите са оптимал, чисто нови за астра 70лв 2бр. Бая зор видяха и все още се държат, ако времето има значение е около 1,5години.

Коментар

Moйто кенеф седи седи така ама това му е от мерак за 37-ци
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0003.jpg
Прегледи:2
Размер:76.4 КБ
ID:5353753
          Лудак

Коментар

Някой може ли да обесни в тоя ред на мисли каква е разликата с гранд витарата и какво и по скъпото за повдигане
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
              И при моята се получи това повдигане в първия момент, дори писах в темата на Славин, защото всичко беше по неговите чертежи. След като я поотръсках по чукарите всичко си дойде на място. Е задницата е вирната, но това е при всички. Всъщност предницата пада.
              А това, че си без седалки и кори не влияе.

Карамелчо, моите са оптимал, чисто нови за астра 70лв 2бр. Бая зор видяха и все още се държат, ако времето има значение е около 1,5години.
              Ами аз я карам така вече 5-6 хиляди километра и не уляга Вирната седи много...Обаче наистина много зависи какво има отзад...като сложа седалките (25-30кг двете) и пада с 1-2 см...Като си я карам с стълбата и инструментите за работа си уляга ама аз нося една камара куфари и инструменти...Перфоратор,дрелка,абразив,лазер ,всякакви отверки ключове клещи и подобни,Гидоренце,кашон с крепежни елементи,100-200-300 метра кабели ,лампи ,чудеса и то става тежичко Тей си я и карам ...вози много хубаво като е натоварена ,че инак знаете какво е дръвце

Коментар

Чакаййй, казах само седалки и кори. Общо надали имат 20кг.
                Ако при 20кг пада с 1-2см, то при 200трябва да се влачи/не ме разбирай буквално/

Коментар

Не знам от всичко написано да не си помисли някой ,че си измислям врели некипели...Нямам интерес да лъжа,мамя , спекулирам и най-омразното ми нещо са филмите...Но съм забелязал ,че просто кривата по която кляка не е право-пропорционална на тежестта която слагаме...Смисъл наблюдава се прогресия в пружината явно...За онагледяване при възможност ще направя тест с различни кг товар колко см е витарата до калника ,ще снимам и кача инфо за общото благо... Лека вечер на всички високи витараджии И все пак като е без товар отзад е много вирната...кажете ми някой от вас с гуми 72см колко му е до калника?Моята е както казах 90-91 см ...Не искам да излизам по-голям ,по-висок и нищо повече от никой...Просто споделям...

Коментар

Здравейте , имам следния въпрос.

От Търговище съм и искам да повдигна витарата 7-8 см но нямам познанията да го направя сам , моля дайте съвети къде най близо мога да я закарам да я подобрят малко.

Витарата е 91'г. 1.6 , карбуратор, къса база.

Коментар

Обади ми се:
                      0898 942541

Ако не си разбрал-в Шумен съм.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X