колеги, нуждая сеот Вашето компетентно мнение. какза най-малко пари даси вдигна витарката възможно най много
заделил съм 400лв за това удоволствие, ноедин "разбирач" ми каза чеза никъде няма дами стигнат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
как най-евтино да вдигна витара 99' година
Свий
X
-
От: как най-евтино да вдигна витара 99' година
Този дето ти го е казал те е излъгал парите са предостатъчи за да повдигнеш витарката.Частите са около 200 лв + труд и се връзва в твоя бюджет.Напиши от къде си
Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Какво имаш в предвид с вдигане ?Първоначално публикуван от gosho9106 Преглед на мнениеколеги, нуждая сеот Вашето компетентно мнение. какза най-малко пари даси вдигна витарката възможно най много
заделил съм 400лв за това удоволствие, ноедин "разбирач" ми каза чеза никъде няма дами стигнат.Лудак
Коментар
-
+150лв да почерпиш и се връзва точно сметката.
MaxBas, сега се зачетох в подписа ти и се зачудих, какъв е този лифт на окачването 5". Освен да смяташ и бодилифта, че инък много не ми излиза сметката.
Коментар
-
-
витарката е къса база, и наистина е 99' година и не си първия който се учудва не знам защоПървоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеДо колкото виждам годината ми се струва, че става въпрос за Гранд Витара. Ако е така с този бюджет ще ти стискам палци за нещо качествено и работещо
.
Коментар
-
Това го няма в условието. Пише си "най-малко пари"Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениекачествено и работещо
.
Коментар
-
Защото до 99година има и по-старата витара и почва гранд витара що то и на старата витара от 96г до 99г година някой казват гранд витара.Няма да е лошо да уточниш със кой фейс е твоятаПървоначално публикуван от gosho9106 Преглед на мнениевитарката е къса база, и наистина е 99' година и не си първия който се учудва не знам защо
Коментар
-
Защо не събереш още поне 200 лева и да направиш нещо по добро? Те и двеста ше те оправят ама се питам колко пъти ще ги даваш ? Не напразно е казано, че евтиното е по-скъпоЗа бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков
Коментар
-
Колега макс бас за колко ама даде 70 лева и чистонови ли бяха? Аз за 85 лева купих 2 броя задни чистонови и устискаха 6 месеца при 1 година гаранция ( магнети марели) скъсаха им се ушите и то без да я лашкам.За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар