Колеги,някой свалял ли е таблото на гранд Витара 2001,виждам зор с конзолката където са копчетата за управление на парното и климатика нещо не излиза ,само се клати.Искам да го сваля,за да подменя изгорели крушки,че не ми осветява кранчетата на парното и вентилатора.
Благодаря предварително.
					Благодаря предварително.

,едно време...
,едно време... и аз се бях захванал с тази процедура и стигнах точно до този "неразглобяем" детайл...
 и аз се бях захванал с тази процедура и стигнах точно до този "неразглобяем" детайл...
 . Събрах всичко както си беше и се примирих...
. Събрах всичко както си беше и се примирих... .След известно време някъде в руския форум прочетох,че имало екземпляри(японска сглобка...,като мойта..
.След известно време някъде в руския форум прочетох,че имало екземпляри(японска сглобка...,като мойта.. ),без подсветка на това място(светят само копчетата за климатика и управлението на клапите... и то когато са натиснати). Много не им повярвах...
),без подсветка на това място(светят само копчетата за климатика и управлението на клапите... и то когато са натиснати). Много не им повярвах... , но се отказах окончателно... и свикнах..
, но се отказах окончателно... и свикнах.. 

Коментар