Здравеите колеги.Имам проблем,немога даси намеря жило за блокажа.Ако някои може да помага.П.С.Самураи 1.3-87гд
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жило за блокаж.
Свий
X
-
От: Жило за блокаж.
Моето го бях направил от жило за ръчна спирачка на БМВ Е30 . Не е нищо сложно да си го направиш , за оригинално по магазините забрави или ще ти поискат пари колкото за нов Самурай.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
-
Здрасти.Такае на магазина го няма някакви луди пари и маса дни за доставка.Многоли се променя по жилото и ако дадеш повече акъл щети бъда благодарен.Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеМоето го бях направил от жило за ръчна спирачка на БМВ Е30 . Не е нищо сложно да си го направиш , за оригинално по магазините забрави или ще ти поискат пари колкото за нов Самурай.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
На БМВ-то откъм ръчката за включване на блокажа е същото като на Самурая ( дълга шпилка с гайка),скъсяваш малко бронята и жилото и си готов( по спомен е 200мм по дълго) доло направо бях заварил жилото за пластината ,която се захваща за блокажа.Нямам други снимки за жилотоПървоначално публикуван от em2707 Преглед на мнениеЗдрасти.Такае на магазина го няма някакви луди пари и маса дни за доставка.Многоли се променя по жилото и ако дадеш повече акъл щети бъда благодарен.
П.П. може да ползваш и жило за ръчна от ВитараToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Добра идея.Благодаряти.Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеНа БМВ-то откъм ръчката за включване на блокажа е същото като на Самурая ( дълга шпилка с гайка),скъсяваш малко бронята и жилото и си готов( по спомен е 200мм по дълго) доло направо бях заварил жилото за пластината ,която се захваща за блокажа.Нямам други снимки за жилото
П.П. може да ползваш и жило за ръчна от ВитараВитара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
А в Княжево малко след последната спирка на 5-та в дясно посока Перник не е имало жило,което да не ми направятА тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Даммм и аз там си направих за въпросния блокаж, по спомен 40-50 лева платих за един ден го направихаПървоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеА в Княжево малко след последната спирка на 5-та в дясно посока Перник не е имало жило,което да не ми направят„глупава глава на краката почивка не дава”
Коментар
-
Здравейте колеги.Несъм писал по темата защото женами наложи мораториум върху самурая.Та сега получих рефинансиране и реших дави питам.Завъртяхамисе едни инжинерни мисли във главата,за монтаж на компресор на самика.Хем си имаш постоянен въздух,хем щеси включваш блокажа/чрез пневматична помпа от моторна спирачка от камаз/та мга дори и даму сложа старите тромби от тира.Във главатамие.Та въпросът е;на гарвана във Варна продават компресори на 12в от 35лв да 48лв-8 до 11 бара.Мисълтамие някой знали дали малките китаиски ръчички са направили нещо което ще върши работа или да търся нещо друго .Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар