Здравеите колеги.Имам проблем,немога даси намеря жило за блокажа.Ако някои може да помага.П.С.Самураи 1.3-87гд
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жило за блокаж.
Свий
X
-
От: Жило за блокаж.
Моето го бях направил от жило за ръчна спирачка на БМВ Е30 . Не е нищо сложно да си го направиш , за оригинално по магазините забрави или ще ти поискат пари колкото за нов Самурай.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеМоето го бях направил от жило за ръчна спирачка на БМВ Е30 . Не е нищо сложно да си го направиш , за оригинално по магазините забрави или ще ти поискат пари колкото за нов Самурай.Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнениеЗдрасти.Такае на магазина го няма някакви луди пари и маса дни за доставка.Многоли се променя по жилото и ако дадеш повече акъл щети бъда благодарен.
П.П. може да ползваш и жило за ръчна от ВитараToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеНа БМВ-то откъм ръчката за включване на блокажа е същото като на Самурая ( дълга шпилка с гайка),скъсяваш малко бронята и жилото и си готов( по спомен е 200мм по дълго) доло направо бях заварил жилото за пластината ,която се захваща за блокажа.Нямам други снимки за жилото
П.П. може да ползваш и жило за ръчна от ВитараВитара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
-
А в Княжево малко след последната спирка на 5-та в дясно посока Перник не е имало жило,което да не ми направятА тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеА в Княжево малко след последната спирка на 5-та в дясно посока Перник не е имало жило,което да не ми направят„глупава глава на краката почивка не дава”
Коментар
-
Здравейте колеги.Несъм писал по темата защото женами наложи мораториум върху самурая.Та сега получих рефинансиране и реших дави питам.Завъртяхамисе едни инжинерни мисли във главата,за монтаж на компресор на самика.Хем си имаш постоянен въздух,хем щеси включваш блокажа/чрез пневматична помпа от моторна спирачка от камаз/та мга дори и даму сложа старите тромби от тира.Във главатамие.Та въпросът е;на гарвана във Варна продават компресори на 12в от 35лв да 48лв-8 до 11 бара.Мисълтамие някой знали дали малките китаиски ръчички са направили нещо което ще върши работа или да търся нещо друго .Витара 1.6 моно.Самураи 1.3
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар