Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жило за блокаж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жило за блокаж.

Здравеите колеги.Имам проблем,немога даси намеря жило за блокажа.Ако някои може да помага.П.С.Самураи 1.3-87гд
    Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

От: Жило за блокаж.

Моето го бях направил от жило за ръчна спирачка на БМВ Е30 . Не е нищо сложно да си го направиш , за оригинално по магазините забрави или ще ти поискат пари колкото за нов Самурай.
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Моето го бях направил от жило за ръчна спирачка на БМВ Е30 . Не е нищо сложно да си го направиш , за оригинално по магазините забрави или ще ти поискат пари колкото за нов Самурай.
      Здрасти.Такае на магазина го няма някакви луди пари и маса дни за доставка.Многоли се променя по жилото и ако дадеш повече акъл щети бъда благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от em2707 Преглед на мнение
        Здрасти.Такае на магазина го няма някакви луди пари и маса дни за доставка.Многоли се променя по жилото и ако дадеш повече акъл щети бъда благодарен.
        На БМВ-то откъм ръчката за включване на блокажа е същото като на Самурая ( дълга шпилка с гайка),скъсяваш малко бронята и жилото и си готов( по спомен е 200мм по дълго) доло направо бях заварил жилото за пластината ,която се захваща за блокажа.Нямам други снимки за жилото

П.П. може да ползваш и жило за ръчна от Витара
        Прикачени файлове
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
          На БМВ-то откъм ръчката за включване на блокажа е същото като на Самурая ( дълга шпилка с гайка),скъсяваш малко бронята и жилото и си готов( по спомен е 200мм по дълго) доло направо бях заварил жилото за пластината ,която се захваща за блокажа.Нямам други снимки за жилото

П.П. може да ползваш и жило за ръчна от Витара
          Добра идея.Благодаряти.

Коментар

А в Княжево малко след последната спирка на 5-та в дясно посока Перник не е имало жило,което да не ми направят
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
              А в Княжево малко след последната спирка на 5-та в дясно посока Перник не е имало жило,което да не ми направят
              Даммм и аз там си направих за въпросния блокаж, по спомен 40-50 лева платих за един ден го направиха
              „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Здравейте колеги.Несъм писал по темата защото женами наложи мораториум върху самурая.Та сега получих рефинансиране и реших дави питам.Завъртяхамисе едни инжинерни мисли във главата,за монтаж на компресор на самика.Хем си имаш постоянен въздух,хем щеси включваш блокажа/чрез пневматична помпа от моторна спирачка от камаз/та мга дори и даму сложа старите тромби от тира.Във главатамие.Та въпросът е;на гарвана във Варна продават компресори на 12в от 35лв да 48лв-8 до 11 бара.Мисълтамие някой знали дали малките китаиски ръчички са направили нещо което ще върши работа или да търся нещо друго .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X