колеги кажете ако е възможно кой е най удачният вариянт на газификация на този двигател .
благодаря предварително
					благодаря предварително
 . Щом темата я пускаш в този подраздел значи питаш за Гранд Витара 2.5 В6 модела от 98-05 г. Най-удачния вариант е газов инжекцион. Аз на моите В6 им слагам обикновена газова. Какви са предимсвата за мен от ГИ. Първо цената на самата уредба е 1/2 и надолу, монтажа и поддръжката са много по-малко, като време и средства и не на последно място за мен най-важното е , че мога да си намаля разхода на газ от кранчето
. Щом темата я пускаш в този подраздел значи питаш за Гранд Витара 2.5 В6 модела от 98-05 г. Най-удачния вариант е газов инжекцион. Аз на моите В6 им слагам обикновена газова. Какви са предимсвата за мен от ГИ. Първо цената на самата уредба е 1/2 и надолу, монтажа и поддръжката са много по-малко, като време и средства и не на последно място за мен най-важното е , че мога да си намаля разхода на газ от кранчето  . Така постигам разход 12/100 на автомат и 10/100 при ръчка. Става въпрос за лятото, само на задно, с нормалните гуми и за смесено каране и скорост до 120. Слагат ми изпарител 100 КВ на БРЦ и не ползвам плочка-само шнуцери. По-удачно е да е с автоматично копче и винаги пали на бензин и след вдигане на предварително зададени обороти вкл. газта. Може и ръчно копче , но когато е на газ върти 4/5 оборота за да запали. Не гърми дори и когато палиш на газ.  Недостатъците са , че е по-мудна, значително по-слаба на газ и понякога светва чека при рязко спиране. При следващо гасене и палене изгасва. Карам на три Витари с такива газови от три години и досега не съм имал никакви проблеми с газовата.
. Така постигам разход 12/100 на автомат и 10/100 при ръчка. Става въпрос за лятото, само на задно, с нормалните гуми и за смесено каране и скорост до 120. Слагат ми изпарител 100 КВ на БРЦ и не ползвам плочка-само шнуцери. По-удачно е да е с автоматично копче и винаги пали на бензин и след вдигане на предварително зададени обороти вкл. газта. Може и ръчно копче , но когато е на газ върти 4/5 оборота за да запали. Не гърми дори и когато палиш на газ.  Недостатъците са , че е по-мудна, значително по-слаба на газ и понякога светва чека при рязко спиране. При следващо гасене и палене изгасва. Карам на три Витари с такива газови от три години и досега не съм имал никакви проблеми с газовата.

. Щом темата я пускаш в този подраздел значи питаш за Гранд Витара 2.5 В6 модела от 98-05 г. Най-удачния вариант е газов инжекцион. Аз на моите В6 им слагам обикновена газова. Какви са предимсвата за мен от ГИ. Първо цената на самата уредба е 1/2 и надолу, монтажа и поддръжката са много по-малко, като време и средства и не на последно място за мен най-важното е , че мога да си намаля разхода на газ от кранчето
. Щом темата я пускаш в този подраздел значи питаш за Гранд Витара 2.5 В6 модела от 98-05 г. Най-удачния вариант е газов инжекцион. Аз на моите В6 им слагам обикновена газова. Какви са предимсвата за мен от ГИ. Първо цената на самата уредба е 1/2 и надолу, монтажа и поддръжката са много по-малко, като време и средства и не на последно място за мен най-важното е , че мога да си намаля разхода на газ от кранчето  . Така постигам разход 12/100 на автомат и 10/100 при ръчка. Става въпрос за лятото, само на задно, с нормалните гуми и за смесено каране и скорост до 120. Слагат ми изпарител 100 КВ на БРЦ и не ползвам плочка-само шнуцери. По-удачно е да е с автоматично копче и винаги пали на бензин и след вдигане на предварително зададени обороти вкл. газта. Може и ръчно копче , но когато е на газ върти 4/5 оборота за да запали. Не гърми дори и когато палиш на газ.  Недостатъците са , че е по-мудна, значително по-слаба на газ и понякога светва чека при рязко спиране. При следващо гасене и палене изгасва. Карам на три Витари с такива газови от три години и досега не съм имал никакви проблеми с газовата.
. Така постигам разход 12/100 на автомат и 10/100 при ръчка. Става въпрос за лятото, само на задно, с нормалните гуми и за смесено каране и скорост до 120. Слагат ми изпарител 100 КВ на БРЦ и не ползвам плочка-само шнуцери. По-удачно е да е с автоматично копче и винаги пали на бензин и след вдигане на предварително зададени обороти вкл. газта. Може и ръчно копче , но когато е на газ върти 4/5 оборота за да запали. Не гърми дори и когато палиш на газ.  Недостатъците са , че е по-мудна, значително по-слаба на газ и понякога светва чека при рязко спиране. При следващо гасене и палене изгасва. Карам на три Витари с такива газови от три години и досега не съм имал никакви проблеми с газовата.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар