Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви мостове да сложа на Самурая?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви мостове да сложа на Самурая?

Да бе, предния блокаж, а и изобщо блокажите са средство за минаване през места където несвикнал човек ще се откаже с думите"оттук и танк не може да мине"...
    Щом има някакъв път до вилата-това почти означава, че може да се мине с нормален джип, с някакви по-агресивни гуми. В краен случай и една лебедка...
    Ама надали има вила на такива места, та колегата е повече мераклия отколкото да знае какво точно му трябва.

Това по разказ де. Може и наистина ситуацията да е лоша, а ние да си мислим, че имаме работа с поредния мераклия за джип и каляне.
    Наистина малко снимки ще покажат доста по-добре реалната ситуация.

Пък може и с някакви по-агресивни АТ, или със зимни гуми да се реши проблема.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

От: Какви мостове да сложа на Самурая?

Първоначално публикуван от saraevo Преглед на мнение
      Идеята на блокажа е да го имам и на двата моста,поради трудното трасе до вилата ми.Цената няма голямо значение.Също ще ми трябват тракторки може да са 16-ки но тогава да са с джантите.
      Имам при мен един комплект 7.50/16 на Mitas TD 13 - най дълбоката тракторна шарка, монтирани без камерно на Гранд Витарови железни джанти 7". Ако имаш интерес звънни или на лични.
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X