Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви мостове да сложа на Самурая?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви мостове да сложа на Самурая?

Колеги,от доста време се чудя с какви мостове да сменя моите на Самурая.
    Говорих с доста от колегите и още не мога да реша. Ще слагам Омегов мотор, но ми се ще да имам и блокаж отзад и по - здрави мостове.
    Кой е най евтиния и добър вариант?
    - Уаз - трудно се намира касета от БТР
    - Чероки - няма блокаж
    - Патрол - имат ли всички блокаж и много ли са тежки
    Дайте и други предложения.

От: Какви мостове да сложа на Самурая?

Доказано удачна комбинация са мостовете от леката серия на Тойота ЛК,и Витара.Гърците бяха луднали да си правят Сузукитата по този начин.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Търся бюджетен вариант и блокаж, някакви мостове с фабричен блокаж.

Коментар

Мостове ТЛК70 + lsd.
        Бюджетен вариант за смяна на мостовете на самика.... ако искаш евтино - праскай УАЗ, но не си мисли, че мостовете са скъпата част.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
          Мостове ТЛК70 + lsd.
          Бюджетен вариант за смяна на мостовете на самика.... ако искаш евтино - праскай УАЗ, но не си мисли, че мостовете са скъпата част.
          Тези мостове са по 2000 лева, затова не ги посочих. Какво имаш в предвид, кое друго ще е по скъпо?
          Искам да го обмисля предварително, ако в крайна сметка ще имам Самурай който ще ми струва 7000 лева, по добре направо да си купя ТЛК. Засега Самурай - 1400 лв, двиг. Омега - 200 лв., работата не я смятам, пружини и унибали, тампони, тръби и заготовки около 200 лв, гуми с джанти 600лв., ако ще е скъпо, по добре заварявам задния диф на Самурая и колко изкара.
          Търся мостове до 800 лева и с блокаж.
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-01-15, 07:23.

Коментар

Първоначално публикуван от ivko006 Преглед на мнение
            Единия или двата?
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тези мостове са по 2000 лева, затова не ги посочих. Какво имаш в предвид, кое друго ще е по скъпо?
              Искам да го обмисля предварително, ако в крайна сметка ще имам Самурай който ще ми струва 7000 лева, по добре направо да си купя ТЛК. Засега Самурай - 1400 лв, двиг. Омега - 200 лв., работата не я смятам, пружини и унибали, тампони, тръби и заготовки около 200 лв, гуми с джанти 600лв., ако ще е скъпо, по добре заварявам задния диф на Самурая и колко изкара.
              Твърде оптимистична сметка в сферата на невъзможното,ако правиш колата по тая сметка не се мъчи ще останеш разочерован,ако към сметката добавиш една нула ще се получи правилния начален бюджет за окачването без мостовете и труда.
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-01-15, 07:24.
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Слагай ТЛК+lsd и не се чуди най-голямото им предимство мн. са леки а и ето самурая как ги върти с is-ков мотор де но и за омеговия ще заспат,мн. завиват и са здрави
                http://www.youtube.com/watch?v=-hRZi8FFWAQ

Коментар

Знам, че са хубави, но 2 000 лв. за мостове няма да дам, това са 10 моста от Самурай, мога да ги заварявам и чупя години напред.
                  От Чероки са хубави, не много тежки, завиват много, но нямат блокаж, а могат да се намерят за 800лева двата. Търся нещо такова но с блокаж.

Коментар

Какви 2000лв. ти да не купуваш цял джип 1200 барабар с маслото даже и по евтинджос

Коментар

Ще потърся, ма ме съмнява да намеря на тия пари!

Коментар

мостове от нисан гр

Коментар

...От Чероки са хубави, не много тежки, завиват много, но нямат блокаж, а могат да се намерят за 800лева двата. Търся нещо такова но с блокаж.
                          На Чероки-то,предния диф е ляв.Този проблем как смяташ да го решиш?
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ще потърся, ма ме съмнява да намеря на тия пари!
                            Ти тез пари намери аз ще те вода да ги товарим

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                              На Чероки-то,предния диф е ляв.Този проблем как смяташ да го решиш?
                              Има го решено във Видин - смяна на ръкавите ляв и десен наобратно!
                              Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-01-15, 07:25.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X