Ще ти изброя и повече,ама първо кажи какво точно искаш?Преден блокаж на оригиналния мост,или други мостове на съществуващото купе?
Може и на оригиналния мост блокаж може и по широк да е ама тогава трябва да сменям и задният.Така че ако е на неговият си ми се струва по добре.Предложи нещо и ти като оптимален вариант .
По-добре да каже каква е идеята на цялото задание и бюджета, определен за това.Понякога една лебедка върши доста по-добра работа(а струва по-малко).
P.S. За сведение всичко, което е необходимо за преден блокаж на оригинален самурайски мост ми стои готово повече от две години,но все не остава време да го монтирам.Задния го ползвам от време на време.
По-добре да каже каква е идеята на цялото задание и бюджета, определен за това.Понякога една лебедка върши доста по-добра работа(а струва по-малко).
P.S. За сведение всичко, което е необходимо за преден блокаж на оригинален самурайски мост ми стои готово повече от две години,но все не остава време да го монтирам.Задния го ползвам от време на време.
Ако е подготвен,както каза колегата с 4 сателитна касета и ако се продава кажи цена?Не ми върши работа лебедката.
Мисля, че малко си губим времето...Трябва ти заден диференциал ако е с блокаж-добре, ако не ти се изработва частта към дифа с челни зъби и муфа за зацепване.Следващото са две нови предни полуоски и механизъм за задействане на блокажа,разни други дреболии и някой да то го монтира.Общо взето елементарно е.Другият пускаш една търсачка из нета и пишеш какво търсиш-има готови от около 550 долара до 1700 лева.
Та не разбрах каква е идеята за блокажа и бюджета за това.
Идеята на блокажа е да го имам и на двата моста,поради трудното трасе до вилата ми.Цената няма голямо значение.Също ще ми трябват тракторки може да са 16-ки но тогава да са с джантите.
Коментар