Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно Витара, Сайдкик и Тракър...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане относно Витара, Сайдкик и Тракър...

Здравейте.
    Следя темата още от началото й и то с известна доза интерес.На първо място ми дойде наум мисълта,че явно форумът ни е доста популярен извън границите на БГ, щом хора чак от Канада искат мнението ни по въпроси, които са си чисто лични и индивидуални/имам впредвид поговорката"Очи гледали,очи плакали".Но в последствие се размислих и стигнах до заключението, че Ние/Българите/сме зле, ама има и от Нас по-зле.А пък най- ще ми се види чудно, ако колегата вземе, та си внесе кола в Канада от БГ.Е тука вече ще може да му помогнеме-при избора де.

Коментар

Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнение
      Здравейте.
      Следя темата още от началото й и то с известна доза интерес.На първо място ми дойде наум мисълта,че явно форумът ни е доста популярен извън границите на БГ, щом хора чак от Канада искат мнението ни по въпроси, които са си чисто лични и индивидуални/имам впредвид поговорката"Очи гледали,очи плакали".Но в последствие се размислих и стигнах до заключението, че Ние/Българите/сме зле, ама има и от Нас по-зле.А пък най- ще ми се види чудно, ако колегата вземе, та си внесе кола в Канада от БГ.Е тука вече ще може да му помогнеме-при избора де.
      Форума е популярен сред тези, които имат интерес към офроуд и говорят/четат на български. Не виждам защо само хора от България трябва да четат нещо достъпно от целия свят А относно втората чат от мнението - трудно ми е да коментирам, че съм си наложил табу
      Наистина ми стана интересно каква е същината на коментара ти колега Честно! Не се заяждам, но не можах да разбера много...за какво беше този коментар.
      Suzuki Grand Vitara, V6 2.5L

Коментар

Първоначално публикуван от Map4 Преглед на мнение
        Форума е популярен сред тези, които имат интерес към офроуд и говорят/четат на български. Не виждам защо само хора от България трябва да четат нещо достъпно от целия свят А относно втората чат от мнението - трудно ми е да коментирам, че съм си наложил табу
        Наистина ми стана интересно каква е същината на коментара ти колега Честно! Не се заяждам, но не можах да разбера много...за какво беше този коментар.
        Привет.
        Нищо лошо в горепосоченото, за което се радвам и съм доволен от това.Относно част 2 :Според мен същината на темата се измести в друга посока.Почна се от посочените в заглавието автомобили,искаш съвет относно тях, а се отиде съвсем другаде.Та затова бе и коментара ми.Ако не е така, моля да бъда извинен.

Коментар

Колега ВАЛЕНТИН , може ли да пишете в темите на хората само по темата , до сега сте написали поне 20 поста глупости , и само обиждате колегите че били ,,ПРОСТИ" , ако може да помогнете на хората с нещо помогнете , ако не можете поне се въздържайте да пишете ! Ако искате да трупате постове , има други теми ,например бар наздраве или общи приказки ,все пак тук е технически форум а не фейс бук.Човек да го е страх да попита нещо ..........

пп Ако модераторите счетат поста ми за не уместен моля да го изтрият .Благодаря!
          Последно редактирано от jimito; 24-03-12, 22:31.
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
            Колега ВАЛЕНТИН , може ли да пишете в темите на хората само по темата , до сега сте написали поне 20 поста глупости , и само обиждате колегите че били ,,ПРОСТИ" , ако може да помогнете на хората с нещо помогнете , ако не можете поне се въздържайте да пишете ! Ако искате да трупате постове , има други теми ,например бар наздраве или общи приказки ,все пак тук е технически форум а не фейс бук.Човек да го е страх да попита нещо ..........

пп Ако модераторите счетат поста ми за не уместен моля да го изтрият .Благодаря!
            Привет Джими.Ами донякъде си прав в това което си написал по-горе, ама не съвсем.Не се ли запита защо съм ги написал според теб тези поне 20 поста.Колкото до обидите-хич не си прав."Писанията" ми са били умишлено такива, в тон с останалите писания по темите/най-вече за некоректно зададени въпроси и коментари/.А ако някой се е припознал като "прост", както ти се изрази, то това си е негов проблем, не мой.За трупането на постове също не си прав, защото според мен бройката им няма значение.Но се радвам, че си си направил труда да ги преброиш и евентуално прочетеш.Колко си ги разбрал е друга тема.Но спирам дотук с обясненията, не е редно и уместно тук да коментираме тези неща.По-добре в "Общи приказки" както ти предложи и темата да се нарича"Кой, за какво и как пише в под-раздел Сузуки".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X