Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно Витара, Сайдкик и Тракър...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане относно Витара, Сайдкик и Тракър...

Здравейте колеги,

В този подфорум не съм писал, защото досега не съм имал сблъсък със сузуки
    Дойде време за избор и реши да се посъветвам, защото тук грешка не съм срещал до сега! В офроуд форума имам предвид де!
    Та значи разделям се с текущата ми кола и се двоумя какво да си взема единия вариант е Витара или някоя от местните американски модификации - Сузуки Сайдкик или Шевролет (ДжиЕмСи, Джео) Тракър, втори вариант ми е Субару Форестър. Толкова ми е бюджета, иначе имам желание за други по-големи неща, но... няма как. За момента - толкова.
    Колата поне в момента ми трябва за градски условия и много сняг естествено Скоро ще ми трябва и за лек офроуд в гората, където ще се местя да живея!
    Въпроса ми е има ли някой наблюдение върху модификациите на Витара различни от Витара - Сайдкик и Тракър? Второто ми питане е някой има ли опит с автоматичната скоростна кутия на Витара (респективно останалите модификации). И третия ми въпрос е тъй като тук колите са на много километри по принцип - на какви километри принципно сгъват Витарите?
    Имам и други въпроси, но още ми е рано да мисля сигурно ще изскочат по-късно и ще пиша!

Поздрави и благодаря на тези, които се включат със съвети!
    Suzuki Grand Vitara, V6 2.5L

От: Питане относно Витара, Сайдкик и Тракър...

Няма витара която да е удобна и практична колкото форестър-а НО! това важи единствено и само на асфалта, било то заснежен,заледен или нажижен. Щом ще живееш в гората,определено не си за Субару,каквото и да било,не е за гората. Относно автоматиците,има и по компетентни от мен,надявам се да се включат. Ако не,чети повечко,има писано. Сега на свой ред,обясни как така ще живееш в гората?Дали пък няма да е най-добре да си вземеш кон?...
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Какво да се гледа при избор на витара има писано в много теми. Сядаш и четеш ако искаш да си подготвен. За автомата също е писано.
      Разликите м/у витара и т.нар от теб "американски модификации" по-скоро могат да се определят като незначителни? Срещал съм тракери само със задно!

Ако ще ползваш джипа само по асфалт и живеенето в гората по скоро ще е къща в някой вилен район, то мисля, че форестара ще е по-подходящият автомобил за теб
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Благодаря за отговорите първо
        Започнах да чета усърдно за покупката на Витара какво се гледа. Малко съм объркан, защото съм по-скоро добър шофьор отколкото разбирко, който може да си оправя сам колата - знам, че това не е хубаво, но така и не се научих
        Един познат вчера ми каза нещо, което наполовина вярно наполовина не - Какво толкова им гледаш на тея коли?!? За толкова пари, какво искаш?! Частично е прав, но колкото и да са, ако ги нямаш в момента и разполагаш с ограничен бюджет трябва да гледаш да не стои паркирана после во веки веков амин Тука даже не мога да я оставя просто ей така
        Относно питането за гората - ами в момента живея в Монреал. Решихме с жена ми да сменим големия град с доста по-малко градче, в което първоначално ще се хвана да уча за горски, а след това се надявам да намеря работа там в района, а ако не ще се изместим на север..., но това ще е след 2-3 години като приключа с обучението. Иначе в гората се местим към началото средата на юли живот и здраве. Дано ме приемат, че миналата година се каних пак и стана греда , та цяла година уча френски като изоглавен!
        А като условия - да пътя си е асфалт, само една част е черен път, но то е по-добре и от асфалта. Къщата не е дълбоко в гората и от там минава почистваща техника! Много се двоумя
        Последно редактирано от Map4; 07-02-12, 17:51.

Коментар

За коя година витара се оглеждаш?

Коментар

Твоят автомобил е Гранд Витара автоматик !!! Ако не те бърка разхода на гориво взимай шестак 2.5 . Имат добри конфигурации за канадския пазар. Издържат на пробег 200 000 , 300 000 без проблем. Ако имаш питане за даден модел ще помагам колкото мога.
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Ами от 1995 до 2001 - всичко, което ми е в бюджета, който не е много голям! Харесал съм си за момента две ръчни - едната 97-а другата 1999. Харесал съм и един Форестър автомат. Това мисля да прегледам през уикенда, ако ми грабнат Аудито в петък

Коментар

Ванка малко извън бюджета ми иде Гранд Витарата, но ще поогледам за нещо по-тънкаж! Благодаря за отговора! Да ти кажа май 2.5 двигател не съм засичал от тях ...

Коментар

Първоначално публикуван от Map4 Преглед на мнение
                  Ванка малко извън бюджета ми иде Гранд Витарата, но ще поогледам за нещо по-тънкаж! Благодаря за отговора! Да ти кажа май 2.5 двигател не съм засичал от тях ...
                  Как така не си виждал бе човече ...? На времето ми капеха лигите за В6 къса база , които ги има само в Канада...!!! После си купих Саидкик спорт 1.8 дълга , търкаляна и го насадих на къса база автомат - е нема такъв КЕФ. Търси Шевролет Тракер или Сузуки Витара - така се водят при Вас след 1998 г. Автоматика им е Велик. Такава в Бг е на цена от 7 к. с много екстри.

Коментар

Сега разбрах защо не съм виждал - доста са ми над бюджета и изобщо не съм ги гледал! Има ги адски си прав! Отворих сега за Тракъри Витари и Сайдкици!

Коментар

Колега,според мен Форито също не е за пренебрегване.Сменил съм няколко и не съм имъл проблеми.Доста по просторно и удобно,по голяма сигурнот постоянно 4х4 докато при джиповете през по голямото време караш на задно. ВНатиснете снимката за да я уголемите

Име:100_7221.jpg
Прегледи:2
Размер:100.3 КБ
ID:5345786Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17122011671.jpg
Размер:186.0 КБ
ID:5345787Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17122011672.jpg
Размер:149.5 КБ
ID:5345788 Канадските форуми ще намериш много информация как да си го повдигнеш след елементарно повдигане ще можеш да караш с гуми високи 70-74см от там ще му повишиш и проходимоста, не на последно място без проблем пасва и диф с LSD от Импреза.Единствено се пази от 2,5i моторите пълни са с проблеми.Ще пусна и няколко снимки на тези който съм правил

Коментар

Aaaaa това ми хареса!!! Кажи как ги правиш тези неща? Едно подобно повдигане във $ еквивалент колко излиза? В България де... тука трябва да разпитам...

Коментар

Колега това синьото не е ли Субару Аутбек?

Коментар

Щом бюджета е ограничен потърси Сайдкик Спорт 1.8 автоматик. Пройзводство 96-98 г. Купето е като на старата Витара и цената би трябвало да е ниска. Мотора е много здрав и икономичен.

Коментар

Не, синьото е legacy и не е постоянно 4wd муфата се зацепва с лост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X