Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос съединител

Пичове, а колко струва шлайфа или фрезоването?Защото ви казах за колко си купих маховика,айде то цена като за приятел,ама и 20 лева да е !
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
      Пичове, а колко струва шлайфа или фрезоването?Защото ви казах за колко си купих маховика,айде то цена като за приятел,ама и 20 лева да е !
      Ако този който си купил има макар и минимално износване(а той е каран) се намалява натяга на съединителя.

Коментар

от айтос
        сложихаго затвориха и двигателя сега разработвам на 600 километра пробегс нови елементи е .
        много съм доволен перфектна работа с перфектен разход на гориво
        ито с постоянни включени хъбови <клеясали са ,ноне са на дневен ред>

Коментар

Комплект съединител ВАЛЕО - 361лв.

2012/2/18
          имам витара с двигател G16B2562575 двигателят ми е свален за малък ремонт искам да попитам за цени на комплект съединител сузукито е 1995год. wv2zzz2kz5x054280 VALEO - Комплект съединител Код: 801980 LuK - Комплект съединител Код: 622 2016 60 SACHS - Комплект съединител Код: 3000 809 001

ето я кореспонденцията с въпросната фирма .без майстора ми да знае за нея ми предложи да закупим такъв от неговия дилър с гаранция .от Бургас за 380лева.беше ми предложен и на 180лева . вече карам и съм много доволен на 600километра след основен ремонт.дано и така да продължава да се представя японката

Коментар

Да предупредя тези, които мислят да купуват феродов диск на Ашика.
            Закупих си следния комплект съединител http://www.offroad-bulgaria.com/show...49#post2339849 , който се предлага от колега от форума.
            Та след няколко опита на майстора да го сглоби, се е оказало, че трябва леко да се струговат вътрешните шлици, както и да се челоса изпъкналата част. Принципно съединителя е за 1.6 16V, а моята 1.6 8V, но не вярвам това да е причината.
            Ако не създава други проблеми и изкара 50000км, смятам че е добър вариант при тази цена.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
              ...Та след няколко опита на майстора да го сглоби, се е оказало, че трябва леко да се струговат вътрешните шлици, както и да се челоса изпъкналата част...
              А? К'о?
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Чети бавно това което си цитирал и същевремено гледай снимката.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img20130429195207.jpg
Прегледи:1
Размер:92.8 КБ
ID:5538939

Коментар

Лъчо , феродовия ашика ли е или нкк ? Аз взех долу горе същия комплект и нямам проблем . И аз съм Г16А мотор
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Ето какво ми предложиха на мен днес за suzuki vitara 1.6 8v комплект:
                    EXEDY-206лв
                    VALEO-155лв
                    VALEO PHC-185лв
                    Питах и за големия комплект:
                    EXEDY-230лв.
                    SACHS-380лв.
                    А как ме бяха уплашили

Последно редактирано от kivv1973; 20-11-13, 13:57.

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                      Лъчо , феродовия ашика ли е или нкк ? Аз взех долу горе същия комплект и нямам проблем . И аз съм Г16А мотор
                      Ей тук ме хвана, нямам представа. Дори не зная, че има разлика м/у НКК и Ашика. Петков(Sidekick) е написал Ашика, показал съм и линк към темата от която съм го спазарил. Гледам, че и nikip такива предлага, затова не съм се съмнявал.

kivv1973, много добри цени са ти предложили, на мен за
                      EXEDY ми казаха 290лв.

Коментар

Сега се загледах , абсолютно същия комплект сложих и нямам проблем , феродовия ти е НКК ,лагера ти е някакъв японски ,не се сещам за името ,а притескатела е корейско валео ,. Значи или нещо майстора или друг фактор ....

Коментар

Другари , факт е ,че този феродов диск на НКК е пълен боклук ! Също така е факт ,че оня ден ме върна в първи клас докато се усетя що за менте е От години не ми се беше случвало диск за дадения модел да не си пасва и да трябват доработки за да се монтира
                          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                          ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Стига сте плюли марката, не е проблема в нея, а в магазините. Понеже при витара, балено, суифт, има еднакъв код на двигателя никой не обръща внимание че са с различни кутии, маховици, и притискатели. Пише ли код на мотора, да, значи е тоз, да, ама не, скоро сменях на баленото, дават ми за суифт, хора не е тоз съдинителят, ти ли ще ни казваш. Добре, следващият ден им го засилих обратно и отидох със старият, дали ми за 16 вентиловият на 1,8 мотора. Феродовият на всички двигатели си прилича и шлиците са един и същ брой зъби, различават се по дебелина, диаметър и шийка, успех. Говоря за 1,6 и 1,8 двигателите на сузуки.

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                              Другари , факт е ,че този феродов диск на НКК е пълен боклук ! Също така е факт ,че оня ден ме върна в първи клас докато се усетя що за менте е От години не ми се беше случвало диск за дадения модел да не си пасва и да трябват доработки за да се монтира

Изтеглил си късата клечка

Коментар

Не се загледах дали по самия диск има щампа за някаква марка, но се съмнявам, че и дистрибутора тук във форума знае точно кой го произвежда.
                                Най-вероятно няколко марки се правят в един завод, само кутията и щампата са различни.
                                За менте се съмнявам да е, тъй като по принцип, а и на практика се изработват за по скъпите марки.
                                А дали е боклук, времето от експлоатацията му ще покаже.
                                Мога и пример да дам за едни задни маслени амортисьори, на цена по 30лв, които на майтап ги взех да видя как ще е возията с тях. Не друса много, но пък люлее. Няма пълно щастие. Та с тия амове съм вече 20000км и над 3г. Терените, на които ги разпъвам, съвсем не са за астра-комби. Мога да приложа и видео материал от миналата неделя, когато се наложи да се движа по нива разорана и издълбана за засаждане на тополи, а трябваше да бъде горски черен път.

п.п. Да не кажете, че ви подстрекавам да купувате евтини части. Просто от този съединител няма оплаквания и се предлага от колега от форума, затова реших да го пробвам. Писах в темата, за да знаете, че има възможност да не стане от първия път.
                                Последно редактирано от Лъчезар; 26-11-13, 17:28. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X