Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Витара за сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за Витара за сняг

http://www.extremetyre.ru/product.htm?id=ta0202 http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=135563 това е гумата !
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от kpm_86 Преглед на мнение
      Аз я обух с BF Goodrich Mud Terrain 235/75/15.На Стара Загора и приятели се справиха доста добре при разходката в гората както и на разходките тук из нашия балкан.
      И аз съм със същите на Самурая и съм много доволен - модел BF Goodrich Mud Terrain T/A KM2. Препоръчвам ти ги. Не товарят излишно окачването и имат отлично поведение на кал и сняг.
      BMW X6
      BMW X5
      SUZUKI SAMURAI
      LAND ROVER DISCOVERY3

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Абсолютно това е гумата която върви и на кал и на сняг.Всички АТ-та и чисто кални гуми са пълен смях в сравнение с Медведа.Добър вариант също е чисто зимна нискоскоростна(демек с по-дълбок грайфер и по-мек каучук) гума ,което си е най-добро в снега и на нивото на АТ в калта. Зимните гуми които отговарят на това изискване се броят на пръстите на едната ръка (защото по принцип са забранени за нашите географски ширини и се правят за Скандинавието и Канада), и за това са непознати за по-вечето колеги.Точно за това те твърдят че МТ гумите са добри на сняг.Да ама не.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          За неотъпкан сняг "калните" гуми се представят доста по-добре от типично зимните...
          Не съм на това мнение. От няколко години провеждам "редица изпитания" с чисто зимни (BF 215/75 15) и кални гуми (Малатеста 195R15 и тази зима с 235/75 15) и забелязах, че за гуми с еднакъв размер (като реални размери) чисто зимните (BF 215/75 15) са по добри от 195R15 Кобри. По големите кобри показаха вече по-добри резултати. Като говорим за не отъпкан сняг без значение къде, при условие, че няма кал. Специално по темата, колегата да не си помисля за нещо различно от кална гума, просто трябва да вдигне размера и пак винаги ще има сняг, който ще го спре
          Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Според мен всички до тук пропуснахме да споменем нещо много важно, а именно - налягането в гумите. Заради едно паджеро с кобри на 2.2 замалко да прекараме бъдни вечер в гората.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
              Това е истинската гума за много тежки условия.Карал съм два сезона с такива и единственния им недостатък много са шумни.На кал утъпкан не утъпкан сняг страхотни.

Коментар

До трийсетина сънтиметра неутъпкан сняг се справям с Аvalanche X-trim 215-75-15/лично мнение,неангажиращо никой/.
                Нека силата да бъде с нас!
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

И аз съм съгласен с последния пост.Налягането на гумите го направи 1.3-1.5 и карай смело иначе относно гумите не видях никой да е препоръчал
                  http://www.avtogumi.bg/oscommerce/le...4s-p-8933.html
                  http://www.offroaders.com/tech/AT-MT...angler-MTR.htm
                  това са гуми от които съм много доволен на сняг ,а ако не ходиш по големите калове мисля ,че BF Goodrich АТ е добър компромис и ще вършат рабора + това предлагат се и много регенерати с тази шарка.

п.с. варианти много ,но избора си е само твой
                  Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
                    И аз съм съгласен с последния пост.Налягането на гумите го направи 1.3-1.5 и карай смело иначе относно гумите не видях никой да е препоръчал
                    http://www.avtogumi.bg/oscommerce/le...4s-p-8933.html
                    http://www.offroaders.com/tech/AT-MT...angler-MTR.htm
                    това са гуми от които съм много доволен на сняг ,а ако не ходиш по големите калове мисля ,че BF Goodrich АТ е добър компромис и ще вършат рабора + това предлагат се и много регенерати с тази шарка.

п.с. варианти много ,но избора си е само твой
                    Честно казано от наблюдения оставам с впечатлението ,че Грабер ат2 е по-доброто АТ...по-евтиното...И на по-високо място в класациите ако ще говорим за АТ гума...Иначе медведа е супер...лошото е ,че на топло бързо свършва (според ползващите го) ...
                    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Ето моето предложение http://avtogumi.com/bg/tires/tire_de...p?model_id=340
                      На неутъпкан сняг-отличен,на кал-много добър,на утъпкан сняг-добър.
                      Като цяло един чудесен компромис за джип за лов,и всекидневен такъв през зимата.
                      kia sportage 2.0 128 h.p.

Коментар

Първоначално публикуван от krasitotkov Преглед на мнение
                        Това е истинската гума за много тежки условия.Карал съм два сезона с такива и единственния им недостатък много са шумни.На кал утъпкан не утъпкан сняг страхотни.
                        +1

Коментар

Тук снега стар, мокър и е до предния капак
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022012413.jpg
Прегледи:1
Размер:138.6 КБ
ID:5345660
                          това местенце е със страничен наклон и си го отъпках без да слизам от джипа и без чужда помощ.
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Още един плюс за "медвед".
                            Преди седмица в Разград една витара с такива гуми(на Коко от Нови пазар) се справи много добре на утъпкан и девствен сняг. Там има и от шофьор де, ама само с майсторлък не става, гумата е много важна.
                            На един страничен наклон на който аз не можах да мина заради пързалянето настрани той си мина като на шега.
                            Е, на други места той пък не може да мине, ама в офроуда е така...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ako става дума за каране без "извращения" просто сняг,черни пътища и такива не много хард изпълнения витарата е достатъчно проходима,че май и трябват просто някакви сравнително читави зимни гуми и се държи достойно.Витарата е достатъчно къса,лека и пъргава за да не и трябват някакви кой знае какви гуми с уговорката ,че говорим за сняг,черни пътища и малко кал.

П.С. тази да вземем да я закрием вече .Ясно е ,че варианти има хиляди и можем да си спамим до безкрай
                              Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
                                Ako става дума за каране без "извращения" просто сняг,черни пътища и такива не много хард изпълнения витарата е достатъчно проходима,че май и трябват просто някакви сравнително читави зимни гуми и се държи достойно.Витарата е достатъчно къса,лека и пъргава за да не и трябват някакви кой знае какви гуми с уговорката ,че говорим за сняг,черни пътища и малко кал.

П.С. тази да вземем да я закрием вече .Ясно е ,че варианти има хиляди и можем да си спамим до безкрай
                                Що да я затваряме темата ? То сега точно и е времето. Да споделя и аз. Медведа не ме кефи - защото е радиална гума и е тежка. Не става за висока скорост и баланс и не на последно място не е достатъчно агресивен за мен. Освен ако не са го променили в последните години , което ме съмнява . На Витарата и качих тракторките на "митас" 7.50 / 16" преди Старозагорската сбирка и нямам никакво намерение да ги сменям със зимните в скоро време. Карам си я ежедневно в София и околията и купона е на мах. Е имат си и недостатък - шумни са , но иначе нямам забележки дори и по чист асвалт.
                                0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X