Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Витара за сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за Витара за сняг

Здравейте на всички,искам да питам какви гуми трябва да сложа на Витарата,за да е проходима на неотъпкан сняг.В момента съм с Кобра Малатеста НТ1,в снега не върви добре,окопава се много.Когато е заледен снега пък залежда под гумата когато превърти.

Моля, кажете какви гуми ,за да мога да ходя на лов.

Мерси предварително.

От: Гуми за Витара за сняг

Здрасти колега с каква Витара си.
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

Коментар

Те Кобри щом не ти стигат за лов,какви други по-агресивни ще намериш.Явно си объркал марката на джипа....вчера мъкнах една Витара в един сняг ,но тариката беше дошъл с едни галоши.Аз бях със кобри.Ако не ти достига клирънс ,спасение няма в гумите.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Не го слушай,кобрите са едни от най-калпавите гуми за неутъпкания сняг.За абсолютна проходимост има само едни гуми-тракторки.няма Богери,няма Мозили или Кумхо,всичко е компромис.

Коментар

Първоначално публикуван от georginedev Преглед на мнение
          Здравейте на всички,искам да питам какви гуми трябва да сложа на Витарата,за да е проходима на неотъпкан сняг.В момента съм с Кобра Малатеста НТ1,в снега не върви добре,окопава се много.Когато е заледен снега пък залежда под гумата когато превърти.

Моля, кажете какви гуми ,за да мога да ходя на лов.

Мерси предварително.
          Колега,какъв лов вече,не свърши ли?
          Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
          Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
          "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
            Колега,какъв лов вече,не свърши ли?
            Как тъй бре?Аз що имам бележка за целия м.февруари....за бекаси.Вчера нещо ги нямаше много ама...хоби.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Колега по каталог NT го дават че е по добър от NT1 на сняг ама най добре е ако някой е с такива да каже

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                Как тъй бре?Аз що имам бележка за целия м.февруари....за бекаси.Вчера нещо ги нямаше много ама...хоби.
                Айдееее.Отидехме в ''Лов и риболов".Ама нейсе-На слука.А на въпроса на колегата-Втора зима карам с "ГЕОЛАНДЕР"-зимни и никакви проблеми.В сняг, лед, вода и на сухо са ОК.При налягане 1.6 атм.
                Последно редактирано от Валенти; 05-02-12, 19:57. Причина: Опитах се да кача и снимки на гумите, но нещо не се получи.

Коментар

За неотъпкан сняг "калните" гуми се представят доста по-добре от типично зимните. Те са си добри на отъпкан сняг, или на хлъзгав път но с твърда основа.
                  Щом е за лов-значи ще се кара из гора или полски път. Като в доста случаи снега ще е напълно девствен. А в още повече случаи-отдолу земята няма да е замръзнала, а ще е кална.
                  На въпроса-гуми за кал. Какви-според предпочитанията и моженето. Първите ми гуми бяха кобри и не са ме оставяли никъде. Не, че не съм оставал на места(и то доста...), но там не е било заради грайфера на гумата.
                  Колкото и кобрата да е недолюбвана-за лек джип като витарата си е добра. Ако се сложат на патрол и ли Ге-ще са смешни като представяне, но на витарата си стоят добре.
                  Е, има разлика с по-сериозните гуми... Сега съм с каймани, и разликата е видима, но за не големи претенции и кобрите вършат работа.

Иначе най-сериозната гума е бутонката, с нея наравно може би е тракторката, ама тези гуми са за агресивно каране, и по асфалта е трудно с тях.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Амииии,колеги.Предлагам Георги Недев да се поразрови във Форума,както виждам не е от вчера тук, да попрочете някоя и друга тема за гумите,която е пропуснал, а такива има 'бол" тук, тогава /по мое мнение/ако не си е изяснил питането си -бихме могли да го обогатим с някое и друго мнение.Иначе какво се получава-.

Коментар

Аз я обух с BF Goodrich Mud Terrain 235/75/15.На Стара Загора и приятели се справиха доста добре при разходката в гората както и на разходките тук из нашия балкан.

Коментар

Колега всеки ще ти каже различно...Истината е една ...Много гуми биха ти свършили работа...Някой по-добре ,някой по-лошо...Аз карам с Грабер АТ2 и не съм има проблеми до момента...естествено с кобра ,кайман или тракторка на неотъпкания сняг ще си много по-добре...Въпрос на компромиси и личен избор е ....При моята употреба и местата където ходя АТ ми е най-добре...За същите пари можех да взема и кални..Както казах въпрос на избор и приоритети...Познавам доста ловци и честно казано не ходят на място където не бих отишъл с Витарката с грабера...Е има и ловджийски джипки дето биха засрамили състезателна джипка ,но това е друг въпрос...А за размера...Най-популярния сред нас витараджиите ще дойде да е около 235/75/15
                        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Здр. относно гумите аз съм с кобра малатста 195 на 15 цола и няма никаква грешка нито на пресен сняг, нито в кал, ходя с нея на лов и съм много доволен.

Коментар

От скоро карам с тази гума и съм много доволен - http://www.bfgoodrich.com.ru/bfgoodr...6004&Langue=RU , http://www.offroad-bulgaria.com/show...+Winter+Slalom
                            898450701

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                              За абсолютна проходимост има само едни гуми-тракторки.няма Богери,няма Мозили или Кумхо,всичко е компромис.
                              Верно ли... тц...тц....тц. Аман!!!
                              My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X