Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата Гасне без причина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витарата Гасне без причина

Абе и аз така предположих.Иван предлага да игнорираме мембраната която включва в дифа чрез заварка и да сложим хъбове за да стане като при по-старите.
    Къде седи тоз комп за да го сваля и огледам за видими щети и какъв е варианта за дефектацията му
    Също ако случайно някой колега има такъв да каже цена или вариант за тест
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

Коментар

Компютъра на стария модел витара е в таблото, в лявата страна, на една височина с таблото с уредите. Малко е труден достъпа, но се сваля за 5 минути.

Но, ако не си специалист(а явно не си)-само с гледане няма нищо да разбереш. То и специалистите надали ще разберат от първи опит, а по-вероятно е да те отрежат да не ги занимаваш с глупости. Освен ако не извадиш едни пари, ама се съмнявам.
      Варианта за смана на компютъра с друг само за тест е много по-реален, но не знам какъв компютър ще стане за твоята. Те си имат номера, и по номера се разбира с какъв друг може да се смени, ама това е извън моята компетенция.
      Аз съм по ръждивите и груби железа.
      И даването на ГАЗ
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Все пак ти благодаря,че основно ти се включваш в разрешаването на проблемът ми.Ще търся комп явно това е варианта щото бях в Бош Пловдив и там нищо не установиха всичко било ок. както вече казах по нагоре.Как да разбера кое е компа,мисля още утре да се заема със свалянето дават го хубаво време.
        0878739299

Коментар

Това за компютъра е само предположение бе.
          Може да е от 100 други неща.

Ако решиш да сваляш компютъра-той е една метална кутия в която влизат доста кабели. Захванат е мисля с три болта към ламарините под таблото. На моя отгоре имаше прозрачна пластмасова слюда-явно за да пази от вода.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ходи ли при този дето ти писах на ЛС?
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Не не съм.Притесняваме тове че не го прави постоянно и като отида ще има да я гледат като голям камък и ще кажат ела пак като го направи.Така мисля де.Или ще трябва да я оставя и те да си я разкарват и да я оставят да работи на място та да го направи.
              И най-голямата причина е че не успях да намеря време през седмицата.Зор
              Къде предлагаш там или на кукленско в боша пак да я карам,че тази седмица вече няма начин ще трябва да се кара.
              Последно редактирано от dvdimov; 19-02-12, 06:25.
              0878739299

Коментар

Ако проблема ти е от компа , трябва да свети чека ! В сервиза с боша трябваше да го покаже . Много странна работа, но мисля не е от компа. Такъв комп. нямам и трудно ще намериш. Трябва да е същия мотор и автомат. Компа на гранд е под жабката или по-точно от долу в краката на пасажера в твоя случай под "кондензатора" на климатика. Покрива го една пластмаса черна с две щипки. Според мен нещо е сваляно по тази кола и след това не е закачено или е хлабаво. Провери масите по двигателя и тези към купето. Другото, което ме съмнява е четеца от зад на главата. За него ти писах и преди. Виж с каква букса е: двойна или тройна. Него го имам и в двата варианта и мога да ти го пратя за проба.
                0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                  Ако проблема ти е от компа , трябва да свети чека ! В сервиза с боша трябваше да го покаже . Много странна работа, но мисля не е от компа. Такъв комп. нямам и трудно ще намериш. Трябва да е същия мотор и автомат. Компа на гранд е под жабката или по-точно от долу в краката на пасажера в твоя случай под "кондензатора" на климатика. Покрива го една пластмаса черна с две щипки. Според мен нещо е сваляно по тази кола и след това не е закачено или е хлабаво. Провери масите по двигателя и тези към купето. Другото, което ме съмнява е четеца от зад на главата. За него ти писах и преди. Виж с каква букса е: двойна или тройна. Него го имам и в двата варианта и мога да ти го пратя за проба.
                  Ще видя буксата и ще ти кажа благодаря ти.и да изглежда че някой е ровичкал по двигателя.
                  0878739299

Коментар

Снимах го с три дупки е буксата.Слет като го сменя ще има ли нужда от елкон или само го включвам.Има ли някакви особенности при сваляне-качване.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19022012318.jpg
Прегледи:1
Размер:90.4 КБ
ID:5349577Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19022012317.jpg
Размер:76.2 КБ
ID:5349578Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19022012316.jpg
Размер:44.8 КБ
ID:5349579
                    0878739299

Коментар

Няма нужда от нищо след смяната му. Ако ти свети чека, може да откачиш акумулатора за 5 мин. Сваля се от двете болтчета на корпуса и от тях също можеш да регулираш аванса . Не може да объркаш нищо. Вътре е ексцентрично и не можеш да го монтираш грешно. П.С. Много Важно е, когато ключа ти е с чип като при теб Винаги преди да откачиш тока да махнеш ключа от контакта !!!

Коментар

Колеги да се похваля,че най-после /надявам се де/ проблемът ми е решен благодарение на безценната помощ и съвети,и резервни части на г-н ИВАН ПОПОВ.
                        Смених четеца /нещо като разпределител/ отзад на главата със втора употреба изпратен ми от Иван.
                        Два дни тествам джипката навъртях около 100 и нещо км. в град,извън град,балкан,работа на място и т.н. и всичко е ок.
                        Ванка благодаря ти.
                        0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
                          Колеги да се похваля,че най-после /надявам се де/ проблемът ми е решен благодарение на безценната помощ и съвети,и резервни части на г-н ИВАН ПОПОВ.
                          Смених четеца /нещо като разпределител/ отзад на главата със втора употреба изпратен ми от Иван.
                          Два дни тествам джипката навъртях около 100 и нещо км. в град,извън град,балкан,работа на място и т.н. и всичко е ок.
                          Ванка благодаря ти.
                          Няма защо. Радвам си, че решихме един доста досаден проблем на твоята Витарка. Със здраве да си я караш.

Коментар

Мерси Ванка,ще разчитам на помоща ти и за напред,но отговори ми на личното де.
                            0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
                              Ванка благодаря ти.
                              За датчика за положението на валът ли, става дума

Коментар

Предполагам,че е за него,намира се отзад на главата и се задвижва от разпр. вал
                                0878739299

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X