Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата Гасне без причина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витарата Гасне без причина

Не съм го сменял,мислех утре да и точа резервоара и да сложа нов бензин,това почна да става след като заредих от ШЕЛ,ВЪЗМОЖНО Е ДА СИ ПРАВ в смисъл че е на 143000 км по километрож де,но като и сменях свещите ми казаха че може да са оригинални.Проблемът е че не мога със сигурност да разбера какво е за да го направя и се чудя от къде да започна
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

Коментар

Смени филтъра! ....Сложи добавка за прочистване на инжекциона!
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Препоръчай ми някоя която върши работа и я има по масовите бензиностанции.
        Филтъра разбрах че се намира някъде под задна дясна гума,а какъв е обикновен или от онези големите и мога ли да сложа обикновен.
        0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
          Смени филтъра! ....Сложи добавка за прочистване на инжекциона!
          Благодаря ти още утре ще отида да взема,днес цял ден карам и няма никакви проблеми,дали щото е по топло времето незнам,свалих филтъра и излезна малко вода и калчица изтръсках го и пак го сложих понеже нямам нов,но утре ще взема и филтър и добавка па дано стане.......
          0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
            Благодаря ти още утре ще отида да взема,днес цял ден карам и няма никакви проблеми,дали щото е по топло времето незнам,свалих филтъра и излезна малко вода и калчица изтръсках го и пак го сложих понеже нямам нов,но утре ще взема и филтър и добавка па дано стане.......
            Дано!

Коментар

Колеги от Пловдив,кажете сервиз в нашият град където разполагат със компютърен стенд за Витарите.Днес смених филтъра сипах стп добавка за дюзи и ....пак загасна след бая въртене на пета на гр база я оставих да работи на място и както работеше спря.Докато взема ключ да отвия свеща за да видя дава ли искра и запали след това минах още 50 км и никви проблеми възможно ли е да е имало остатъци от водица или мизерии още.
              Бях в БОШ нищо вс е ок работи си перфекто,но не можаха да я прочетат за грешки.
              0878739299

Коментар

Никой ли няма идея по моят проблем колеги
                Последно редактирано от dvdimov; 15-02-12, 21:44.
                0878739299

Коментар

Димов, каквото можаха да направят колегите-направиха.
                  Ясно е, че няма да стане само с акъл от тук, а трябва да се прегледа професионално.
                  За Пловдив-що не пишеш едно лично съобщение на drukman. Той е читав човек, и май знае доста сервизи из вашия град, със сигурност ще ти препоръча добър сервиз.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо,благодаря ти ще пиша на колегата и ако няма къде мисля да ида до София при Иван Попов и той да я погледне.
                    Може и на малко име Митко.
                    0878739299

Коментар

Като пишеш на Вальо(drukman) кажи, че аз съм те насочил към него.
                      Не, че инак ще те напсува, ама се водим за приятели, а това понякога е много...

Иван също е опция, но аз си мисля, че проблема е в сфера в която той може би няма необходимите познания.

Извинявай Ванка, не е с лошо.

Коментар

Вече писах,пратих му поздрави от теб естественно и очаквам отговорът му.Поздрави на Шумен
                        Абе още тайно се надявам да е от калпав бензин и добавката,която сипах да го оправи....
                        Ако ида до София в неделя без проблем за да и заварим дифа и да махна тоз компресор за вакума значи вс. е ок
                        0878739299

Коментар

за да и заварим дифа
                          ?!?!?! ....Ти сериозно ли?

Коментар

Да бе що.Всеки това ми препоръчва да сложа хъбове и да реша проблема с помпата и мембраната в дифа.
                            0878739299

Коментар

Та да се върнем на въпроса.Нали ми остава време да карам Витарката само събота и неделя та днес пак е яхнах.Почти цял ден си връткам из града,проблеми никакви мърка като коте и върви като самолет но.....Тъкмо да се прибирам с усмивка на уста,мислейки че всичко е 6 и спрях на място до магазина и след 5 мин. работа на място претрепери и загасна.Пробвах върти и почва чак да затяга и я оставих.Минаха 5 мин и запали пак все едно нищо.Преместих я 20 метра и пак я оставих,пак претрепери и загасна.Без да правя нищо изчаках 5 мин и ясно е запали.Прибрах се без проблем и долу останах да чакам след 10тина мин. работа на място взе да притреперва взе да мирише на нещо като нагоряла гума или бакелит и загасна.Отвих лулата сложих др свещ,даде искра и запали,загасих завих лулата и не ще.Пак отвих лулата и пак запали само че поработи около 10 сек преди да подаде искрата на първи цилиндър който бях отвил,загасих завих лулата запали без проблем форсира се и вс е ок.
                              Миришеше вече на суров бензин,който явно се беше събрал в някой цилиндър.Явно проблема е електрически.
                              Ако на някой му идва на акъла каква да е следващата ми крачка,моля да помага.
                              0878739299

Коментар

Да бе що.Всеки това ми препоръчва да сложа хъбове и да реша проблема с помпата и мембраната в дифа.
                                Тук под "заваряване на диференциала" разбираме друго...

За решението на проблема ти не мога да кажа нищо, съжалявам.
                                Да не би компютъра да прави номера след малко по-дълга работа на тихи обороти?..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X